Hulvej 76, Fynshoved, 5390 Martofte

Fuldisoleret fritidshus på Fyns Hoved - billedskøn panoramaudsigt over Storebælt

Der er en helt enestående istidsnatur på Fyns Hoved. Og den kan nydes fra første parket i dette rummelige fritidshus, der ligger på halvøens nordligste spids med en billedskøn panoramaudsigt over Storebælt mod øst og med et fredet naturområde som nabogrunden mod nord.

Udsigt til marsvin og skibstrafikken

Hvis man har tænkt sig at følge Dronningens råd og gøre noget unyttigt, så får man svært ved at finde bedre steder at gøre det end her. Havudsigten kan nydes fra hele det store, åbne, højloftede opholdsmiljø. Og fra køkkenet kan man hurtigt bære morgenmaden ud og nyde den på terrassens lille, østvendte lækrog i solens første stråler. På de klare dage, hvor havet er helt stille, kan marsvin endda ses i vandoverfladen, mens både Asnæs og Røsnæs kan anes i horisonten. Og året rundt kan man følge med i skibstrafikken på Storebælt.

Et helt særligt lys

Samtidig kan det blive til mange naturskønne endagsudflugter på Fyns Hoved, hvor man flere steder ikke kan se så meget som et hus, og hvor man let kan forestille sig, at man er rejst mere end 10.000 år tilbage i tiden.

Området har mere sol end noget andet sted i landet, og her er et helt særligt lys, der blandt andet har inspireret kunstmalerne Johannes Larsen og Fritz Syberg. Der findes to naturhavne og flere gravhøje på Fyns Hoved, der var blandt Danmarks første beboede områder, og som i dag nyder godt af en meget lavvandet og børnevenlig badestrand mod øst samt af en mere voksenvenlig badestrand ved campingpladsen 200 meter fra adressen. Der kan ligeledes bades blot 75 meter fra terrassedøren.

Ønsker man kultur- og sommerliv, tager det ikke mere end 25 minutter i bilen til Kerteminde. Køreturen til Odense kan klares på godt 35 minutter.

Fjernstyret varmepumpe

Fritidshuset blev opført i 1999 og præsenterer sig i dag yderst velholdt med solgult træværk og 91 fuldisolerede kvadratmeter i et enkelt plan. Det betyder, at man oplagt kan kigge forbi i både vinter- og juleferien. Hele huset kan i øvrigt opvarmes ved en varmepumpe, som fjernstyres via mobilen, så man kan sikre, at der allerede er dejligt varmt, når man ankommer til adressen, og at temperaturen aldrig når under eksempelvis 10 grader. Huset har desuden et integreret redskabsrum på tre kvadratmeter, hvor der i øjeblikket står en dybfryser. Og dertil kommer et drivhus og et træbeklædt udhus på ni kvadratmeter. Alt sammen ligger på en 1.051 kvadratmeter stor naturgrund, hvor der både kan ses harer, rådyr og et rigt fugleliv.

Rummeligt og lyst

Takket være tre rummelige værelser med skabsplads er her god plads til hele familien. To af dem har endda terrassedøre mod syd. Opholdsmiljøet består af to stuer og et rummeligt køkken i åben forbindelse. Her er loft til kip, massive fyrretræsgulve og et smukt lysindfald dagen lang fra vinduer mod både øst og vest. Når solen går ned, kan der tændes op i stuens brændeovn. Som ekstra soveplads er der en alkove i huset.

Badeværelset er desuden rummeligt og har vaskemaskine, så man sagtens kan bo dejligt komfortabelt i huset gennem hele sommeren. Så kan man også se frem til at nyde nogle enestående stjernehimle så langt fra nogen større by. Og så snart solen viser sig på himlen, kan man regne med at finde den på en af husets tre træterrasser.

Afstand til ...

 • Kerteminde25 minutter
 • Odense35 minutter
 • Strand1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser