Stenene 49, 5390 Martofte

Pragtfuldt fritidshus på 45 m² + 34 m² annex i boligstandard på uforstyrret strandgrund

Dette charmerende fritidshus har som sine nærmeste naboer henholdsvis et grønt område, en gulblomstrende mark, en fredet strandeng og det glinsende hav. Foruden de fredelige og idylliske omgivelser på Hindsholm får man glæde af to separate bygninger med toilet og bad i begge, der giver mulighed for at indlogere flere familier eller generationer. Til ejendommen hører også egen badebro, der fører de sidste par skridt ud i bølgen blå.

Naturskønne og rolige omgivelser

Den ugenerede ejendom er placeret på halvøen Langø, og herfra har man de bedste forudsætninger for at udforske Hindsholms helt særlige natur, der byder på varierede oplevelser til lands, til vands og i luften.   

Bademuligheder er der masser af langs den vestvendte kyst, ligesom der er fine bestande af hornfisk og ørreder. Marsvin kan man også være heldig at få øje på, og de deles om farvandet med adskillige lystskibe og sejlbåde.

Til lands kan man følge de mange vandreruter rundt i landskabet, der strækker sig fra Fynshoved i nord til Kerteminde i syd, og her vil man stifte bekendtskab med områdets rige fugleliv, der også nyder godt af de naturskønne og rolige omgivelser.

Fuglene og den hindsholmske natur kan man ligeledes møde på Johannes Larsen Museets detaljerige malerier i Kerteminde. Byen har desuden et godt handelsliv og en hyggelig marina, og køretiden hertil er ikke meget mere end et kvarter. I bil tager det en halv time til Odense og to timer til København, mens nærmeste indkøbsmulighed er placeret i Mesinge ti minutter væk.

Udeliv ved vandet og uforlignelige solnedgange

Den knap 900 kvadratmeter store matrikel strækker sig på langs ad kysten, hvilket giver ideelle udsigtsforhold fra alle steder, og da der ingen tilstødende naboer er, kan det solbeskinnede udeliv nydes helt privat. Ud over selve grundarealet, er der i den nordvestlige ende af grunden brugsret til et tilstødende jordstykke, hvor der også er indrettet hyggekroge med smuk vandudsigt ligesom bilen kan parkeres her.

Det vil være oplagt at have en havkajak eller en lille jolle liggende, og via badebroen er det nemt at stævne til søs.

Der er anlagt flere terrassemiljøer, som giver mulighed for altid at finde læ, og takket være den vestvendte udsigt over vandet bliver man hver aften beriget med en ny solnedgang, som tilføjer en ekstra dimension til det evigt foranderlige skue.

God indretning i to bygninger

Selve fritidshuset er opført i 1930, og da det siden da har været i familieeje, er det aldrig tidligere blevet handlet.

Begge bygninger præsenterer sig harmonisk med gråmalet træfacade og store vinduespartier, der inviterer vandudsigten og dagslyset helt ind. Der er foretaget løbende istandsættelser af ejendommen, og de seneste forbedringer tæller en totalrenovering af hovedhuset i 2009 og en tilbygning af annekset i 2013. Der er yderligere indlagt bredbånd. Begge bygninger er godt isolerede og opvarmes let med el. Hovedhuset har desuden brændeovn.

Indretningen i hovedhuset byder på et ekstrastort opholdsrum, og hertil kommer et veldisponeret køkken samt bade- og toiletfaciliteter. Annekset rummer også toilet og bad og tæller endvidere tre værelsessektioner.

Ejendommen på Stenene 49 giver med andre ord eminente forudsætninger for at nyde vandet, naturen og roen på Hindsholm.

 • Anneks 34 m²
 • Udbygning 4 m²

Afstand til ...

 • Indkøb10 minutter
 • Kerteminde15 minutter
 • Odense20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser