Skovsbovej 55, 5350 Rynkeby

Totalrenoveret landejendom med solide og velholdte udbygninger

Denne velholdte landejendom i Rynkeby byder på et gennemgribende renoveret stuehus og solide velholdte udbygninger med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen er beliggende i landsbymiljø i Rynkeby, men med kun 6 km til Langeskov og motorvejen til København og Jylland.

Landejendom med masser af muligheder

Ejendommen fremtræder generelt velholdt, præsentabelt og nærmest indflytningsklart med stuehus i røde mursten samt tre hvidpudsede længer og stor velanlagt parklignende have. Røde tegltage overalt.

Længerne indeholder større garageanlæg og gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, herunder en stor gildesal med gulvvarme i klinkegulvet og tilhørende køkken og bad.

På ejendommen findes dertil ældre maskinhus samt dejlig ugenert stor havepavillon fra 2016, med udsigt over marker og Rynkeby Kirke, der indbyder til udeliv eller havefester i en stor del af sæsonen. Haven er trods størrelsen nem at holde, for den er primært anlagt med græs, frugttræer og anden varieret beplantning.

Til ejendommen hører lige ved 4,5 hektar jord. 3,2 hektar jord er bortforpagtet og den resterende jord er anlagt som have. Der er i 2018 plantet ca. 2500 juletræer, hvorved senere pæn indtægt kan påregnes.

Der er en interesseret køber klar, hvis ny ejer ikke ønsker en ejendom med så stort jordtilliggende. I lokalplan for området er givet mulighed for udstykning af byggegrunde.

Gennemgribende istandsættelse i 2005

Hovedhuset er totalrenoveret og ombygget i 2005, og den imponerede liste over forbedringer tæller blandt andet udskiftning af tag, vinduer, gulve, køkken og badeværelse. Istandsættelserne blev udført i samarbejde med en arkitekt, og siden da er ejendommen flot holdt ved lige. 

Der er valgt elementer fra Invita til bryggers, badeværelse og køkken, og bordpladerne er udført i granit. Flere steder i boligen er der lyse asketræsgulve, og man får samtidig glæde af rigeligt med skabs- og opbevaringsplads. 

Indretningen af boligens knap 150 kvadratmeter tæller i stueplan et lyst og veldisponeret køkken i åben forbindelse med en stor spisestue. Herfra fører franske døre på fornem vis videre til både entré og stue, og spisestuen kommer dermed til at fungere som boligens naturlige samlingspunkt. I forbindelse med entréen er en garderobe og et gæstetoilet placeret, og stueplan rummer også et praktisk bryggers, der fungerer som bagindgang.  

Der er lagt gulvvarme i hele stueplan, og det samme gælder på badeværelset på førstesalen. Etagen rummer endvidere et lille depotrum samt tre regulære værelser, hvoraf det ene har udgang til en solrig tagterrasse. 

Landlige omgivelser tæt på byen

I Rynkeby er der både supermarked og friskole, og omkring byen venter der mange varierede naturoplevelser i det idylliske landskab. 

Nærmeste folkeskole er der to kilometer til, mens station og motorvej ved Langeskov ligger fem kilometer væk. I bil tager det 20 minutter til Odense, mens både Kerteminde og Nyborg kan nås en anelse hurtigere.

Her får man med andre ord en flot og funktionel landejendom i fredelige omgivelser og tæt på Fyns større byer.

 • Udbygning 138 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Odense20 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser