Møllevejen 30, 32 og 34, Ejershåb, 5330 Munkebo

Stort, stemningsfuldt boliglandbrug nær Munkebo - 3 hektar jord og tre separate boliger

Omgivet af Odense Fjord og Kertinge Nor på hver sin side finder man dette stemningsfulde boliglandbrug idyllisk placeret med mere end 3 hektar land - og hvor der er mulighed for tilkøb af op til ca. 60 hektar jord.

Herskabelig atmosfære

Mellem husene ligger en stor, brostensbelagt gårdsplads, som der er adgang til via en herskabelig kastanjeallé. Det er langt fra det eneste, der er herskabeligt her på adressen, hvor hovedhuset føles som en lille, velbevaret tidslomme med mange fine, historiske detaljer. De to øvrige villaer fremstår landlige og mere moderne med åbne opholdsmiljøer, loft til kip og masser af naturligt lysindfald.

Velfungerende lokalmiljø

Mulighederne er med andre ord mange her på adressen. Og næsten uanset hvordan planerne ser ud, bliver beliggenheden ikke meget bedre. Gården ligger nemlig i Dræbys velfungerende lokalmiljø, hvor der er et godt fællesskab og mange nytilflyttere med børn - blandt andet på grund af landsbyens gode, store legeplads.

Et kvarters kørsel til Odense C

Samtidig er der ikke mere end to kilometer til Munkebo, hvor der både ligger skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og en stor sportshal. I den modsatte retning tager det ikke meget mere end et kvarter i bilen til Odense C. Og næsten lige ude på vejen går bussen i begge retninger. Om sommeren kan man i øvrigt oplagt køre til Kerteminde eller til Bøgebjerg Strand.

Tørreanlæg til kornet

Gårdens tre store huse tæller henholdsvis 217, 214 og 171 boligkvadratmeter. Laden rummer 294 kvadratmeter med førnævnte butikslokale samt et tørreanlæg til korn. I øjeblikket sælges der egenproducerede kartofler fra butikken.

Oplagt udlejningsejendom

Af de tre øvrige bygninger skiller særligt hovedhuset sig ud med sine mange fine, gamle detaljer som det gamle loftsmaleri, der er blevet restaureret i den ene stue, og som de charmerende støbejernsbrændeovne og køkkenets originale komfur.

Hovedhuset har gennem længere tid været udlejet til forskellige større arrangementer og ferieselskaber og er af denne årsag indrettet med mange værelser og stuer. Der har været stor efterspørgsel på det - blandt andet på grund af den tilhørende flot anlagte have med formklippede buske og et stort bøgetræ.

Fantastisk lysindfald

Af de to øvrige boliger byder den største på tre lyse værelser, et rummeligt bryggers med gulvvarme, et nydeligt badeværelse og opholdsmiljøet med køkken og stue i åben forbindelse. Her er der en fantastisk fornemmelse for lys og luft med loft til kip, blotlagte loftsbjælker, lysindfald dagen lang fra syd, øst og vest og to højtplacerede, sydvendte gavlvinduer. Gulvet udgøres af pæne, massive træplanker.

Garage og kontor med gulvvarme

Den mindste bolig er på mange måder en mindre version af førnævnte med loft til kip og synlige loftsbjælker i det åbne opholdsmiljø. Her er endvidere et enkelt værelse og en hyggelig, møblérbar hems. Og så rummer bygningen ligeledes en garage og et kontor med gulvvarme. Dette kan også anvendes som eksempelvis et aktivitetsrum.

 • Lade 294 m²

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Kerteminde10 minutter
 • Odense10 minutter
 • Ring 3 (motorvejsforbindelse)2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser