Langegade 5, 5300 Kerteminde

Stort og spændende byhus i hjertet af det historiske Kerteminde

Med en beliggehed i hjertet af Kertemindes historiske kvarter finder man dette store og spændende byhus på tre etager.

Her sælges en skøn bolig i to etager af en størrelse, der kan opdeles og blandt andet også bruges til erhverv. Til de to etager kommer ydeligere to store depotrum på bygningens 2. sal, hvortil der er direkte adgang fra ejendommens fællesgang. Man får således 253 m² i alt.

Bygningen er 500 år gammel og står gennemrenoveret, og fra fire af værelserne er der udsigt til Renæssancehavnen.

Nær skov, strand og hyggeligt havnemiljø

Med ejendommens centrale beliggenhed er der få minutters gang til den hyggelige havn, der oser af charme og indbyder til en spadseretur langs kajen. Overalt byder kvarteret på spændende butikker og hyggelige restauranter, og nærmeste supermarked ligger mindre end 200 meter fra adressen.

Byens beliggenhed giver også let adgang til områdets skove. Eksempelvis er der under ti minutters gang til Holmeskov og kystens sandstrande. Der er 350 meter til Kerteminde Byskole, og på cykel tager det fem minutter til en daginstitution.

Fredet og gennemrestaureret med plads til familie og erhverv

Huset, der er fredet, er opført i 1590 og fremstår utroligt smukt og gennemrestaureret. Boligens 182 m² har flotte massive fyrretræsgulve overalt - undtaget er køkkenet, der har linoleumsgulv og badeværelset, hvis gulv er belagt med klinker. Boligen præsenteres også smukt med fyldningsdøre.

Trods huset høje alder er der en god loftshøjde og dejlige, store værelser. I den hyggelige baggård er der privat parkering til bilen. Desuden er ejendommen ikke pålagt ejendomsskat, og ejerforeningen sørger løbende for den udvendige vedligeholdelse.

I stueplan er der via en fin trappeafsats indgang fra den brostensbelagte gade. Her findes husets køkken, der har hvide elementer med trædetaljer. Der er fint plads til et spisebord, og de synlige loftsbjælker skaber sammen med sprossede vinduer et strejf af historisk atmosfære.

Stueplanet rummer desuden tre regulære værelser med udsigt til den hyggelige gade og havnen, hvor to af dem ligger sammen med badeværelset ved gangen. I den store trappegang, som også kan anvendes til kontor, ledes man videre op til ejendommens 1. sal, hvor der er to soveværelser med vinduer mod den hyggelige brostensbelagte gård. Fra det ene soveværelse er der udgang til fælles trappegang, som fører ned til gården. På 1. salen finder man endvidere boligens store stue med udsigt til Renæssancehavnen.

Fra Købmandsgården er der indgang til bygningens fælles trappegang, som rummer toilet og tekøkken, der er fælles med to andre ejere i bygningen.

Med andre ord: der er her tale om en helt særlig bolig, i helt særlige omgivelser, hvor boligdrømmene kan udfolde sig.

 • Erhverv 56 m²

Afstand til ...

 • Nordstranden10 minutter
 • Nyborg18 minutter
 • Odense20 minutter
 • Sydstranden5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Hans M. Lilienhoff

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser