Skovvej 2, 5300 Kerteminde

Historisk ejendom med herskabelig atmosfære centralt i Kerteminde

Som den ligger der på hjørnet mellem Skovvej, Klintevej og Odensevej – og mindre end 100 meter fra havnen i Kerteminde – er dette en ejendom, som det er svært ikke at bemærke, når man besøger den gamle fiskerby. Her har huset ligget i snart 170 år. Med sin detaljerede, klassicistiske facade er det da også en bygning, der emmer af historisk charme. 

Her er der dejlige, rummelige rammer for eksempelvis den store børnefamilie eller for vedkommende, der ønsker at have et hjemmekontor, hvor kunder og forretningspartnere kan komme på besøg i imponerende, atmosfærefyldte omgivelser. Der er god plads til gæsternes biler i indkørslen.

Stor, ugeneret gårdhave

Det er nemt at komme til adressen fra eksempelvis Odense, som tilbagelægges på blot 20 minutters kørsel. Når først man er her, kan man spadsere til alle hverdagens fornødenheder samt til det livlige havnemiljø, de store skovområder og den gode badestrand, som har været med til at gøre Kerteminde til en populær feriedestination. 

Her skorter det ikke på ting at tage sig til i fritiden. Der er endda kun ti minutters cykeltur til Great Northern Golf – en af kontinentets mest berømmede golfbaner. Man kan selvfølgelig også bare søge ud i husets store, sydvendte gårdhave, hvor man kan sidde helt ugeneret og nyde en kop kaffe i middagssolen eller et godt måltid mad i aftensolen. 

Stemningsfulde, originale detaljer

Ejendommen blev opført i 1850 og fremstår meget velholdt og tro mod sit originale udtryk såvel indeni som udenpå. Boligen tæller 293 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, og dertil kommer en kælder på 35 kvadratmeter, der eksempelvis kan anvendes som værksted. Her er ligeledes en carport på 14 kvadratmeter. 

Elegante gulve i sildebensparket bidrager til at skabe en klar rød tråd gennem hele boligen, som byder på et væld af charmerende detaljer, der kan dateres mange år tilbage i tiden. Der er eksempelvis høje vægpaneler i spisestue og grovkøkken i stueplan samt i boligens master bedroom på første sal. Heroppe er der ligeledes synligt bindingsværk i væggen og en fritstående træstruktur. 

Herskabelig og højloftet

Særligt stueetagens tre sammenhængende stuer emmer af en særlig, herskabelig atmosfære med stuk, franske døre og højt til loftet. Fra stuerne er der let adgang til køkkenet med inventar af Unoform samt til et kontor med indbyggede, snedkerlavede bogreoler. Kontoret har separat indgang via en stemningsfuld havestue. I havestuen er der monteret en luft-luft varmepumpe, som opvarmer havestuen, kontoret samt mellemgangen til multirummet. Boligens indbo passer desuden glimrende til de historiske rammer, og der mulighed for at købe det med.

Derudover rummer stueplan et badeværelse, et gæstetoilet, et grovkøkken og et stort multirum, hvor der står et badekar. Multirummet kan alternativt anvendes til eksempelvis ekstra mødelokale, kontor eller ekstra soveværelse, såfremt det foretrækkes. Det skal desuden bemærkes, at der er en energieffektiv brændeovn i opholdsstuen, og at der er åbent ildsted i det nydelige køkken, som har bordplader i henholdsvis stål og massiv granit. 

Førstesalen er dedikeret til soveområde med fire værelser og to badeværelser. Tre af værelserne er enormt rummelige. Heraf har det ene en hyggelig alkove, mens det charmerende master bedroom både har eget badeværelse og walk-through-closet.

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • Nyborg20 minutter
 • Odense20 minutter
 • Stranden2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser