Strandgårds Alle 122, 5300 Kerteminde

Lys og velholdt villa i fredelige omgivelser i Kerteminde

Denne kvalitetsvilla i Kerteminde henvender sig til jer, der sætter pris på et flot og naturligt lysindfald. Det var nemlig tænkt ind i indretningen, da arkitekten slog stregerne, og samtidig er der gode rammer for familielivet. Læg dertil en attraktiv beliggenhed i et roligt område tæt på både natur og byliv.

Godt for alle aldersgrupper

Beliggenhedens store styrke ligger i dens alsidighed. Inden for kort afstand er der ganske enkelt noget for enhver smag. Da ejendommen ligger på en lukket vej, er det kun beboerne, som står for den meget begrænsede trafik. Desuden har vejen et yderst velfungerende naboskab. Huset ligger højt i terrænet, hvilket giver et godt udsyn til de omkringliggende marker og Kertinge Nor.

Samtidig er der blot to kilometer til Kertemindes hyggelige centrum, hvor spisestederne og specialbutikkerne ligger side om side. Der er endnu kortere til Kerteminde Byskole, og takket være det gode stisystem, er turen hertil både nem og sikker.

Stil og funktionalitet mødes

Da villaen blev opført i 1999, blev der tænkt grundigt over, hvordan det bedste lysindfald kunne opnås, og den opgave blev løst til perfektion. Resultatet er blevet en villa, hvis 165 kvadratmeter fordeler sig på stueplan og første sal i en meget familievenlig indretning. Udenfor er der en carport med tilhørende opbevaringsskur på i alt 22 kvadratmeter, og den ligger for enden af en stor indkørsel, hvor der er rigeligt med plads til gæsteparkering.

Med til ejendom hører også en let holdt og rummelig have, hvor der er mange solrige stunder i vente.

Planløsning tilpasset den moderne familie

I stueplan er der, udover et bryggers og en entré, to gode værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche. Husets hjerte er det dejlige opholdsmiljø, hvor det moderne køkken fra 2015 ligger i åben forbindelse med spisestuen, som udmærker sig med sin brændeovn. Fra køkkenet er der desuden åben forbindelse til første sal, så her er der meget højt til loftet, hvilket skaber en speciel rumfornemmelse.

Stilhed på første

Den hyggelige opholdsstue på første sal er et oplagt sted til en fjernsynsstue, for her er der lavere loftshøjde og en mere intim stemning. Derudover byder denne etage på yderligere to værelser, hvoraf det ene er lige til at bruge som master bedroom. Førstesalen fuldendes af villaens andet badeværelse, hvor der, lige som i stueplan, er bruseniche.

Fred og idyl udenfor

Fra spisestuen er der udgang til en flisebelagt terrasse. Dette sted kommer formentligt til at lægge beslag på en del fritid i de varme måneder, for med sin sydvendte orientering, er der udsigt til masser af sol. Her kan man sidde i ro og mag og nyde synet af den let holdte have, som er omgivet af en høj hæk, og som derfor også er meget privat.

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Odense25 minutter
 • Strand5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser