Tuemosevej 40, Fangel, 5260 Odense S

Stor landejendom omgivet af natur – 20 minutter fra Odense C

Der er mulighed for at tilkøbe 10,63 hektar god agerjord for en merpris på kr. 1.220.000,-. Kontakt mægleren for yderligere oplysninger.

Det kan være svært at forestille sig, at der bare er tyve minutters kørsel til Odense Centrum, når man sidder på den store, nye træterrasse – omgivet af den parklignende have og med kig til egne marker og skov. Ofte kan rådyr og harer ses i haven, ligesom et tornfalkepar har bygget rede på grunden, der afgrænses af en hyggelig å mod nord. Her kan man med andre ord koble helt af.

Med 14 hektar land er der god plads til dyrelivet på engen, i skoven og ved søerne – og til samtidig at benytte ejendommen til en bred række af forskellige formål. Jorden kan dyrkes, korn og frø kan tørres i tørreriet, og dele af ejendommen kan hegnes ind til dyrehold. Der er allerede tre hestebokse og en stald i det ene udhus, og der kan let laves flere bokse.

Velholdt og moderniseret

Adressen er også på mange måder ideel til at drive eget erhverv. Her er allerede et isoleret kontor med eget badeværelse – og med en dobbelt garage, to værksteder og en stor lade mangler der hverken oplagringsplads eller faciliteter for eksempelvis tømreren eller mekanikeren. På nær hestestalden blev alle udhusene istandsat i 2015. De tæller til sammen 1.139 kvadratmeter.

Også stuehuset fremstår flot, velholdt og pænt moderniseret med god plads at udfolde sig på. Udvendigt blev stuehuset istandsat i 2019. 

Der er tale om en nydelig, hvidpudset murstensbygning fra 1933 med halvvalmet saddeltag og 216 boligkvadratmeter fordelt over to fulde plan. Dertil kommer en kælder på 108 kvadratmeter med bryggers og flere gode disponible rum. Der er isoleret om kælderen og lagt dræn, så kælderen er meget anvendelig. Den har desuden egen indgang.  

Stemningsfulde detaljer

Boligen giver mange indretningsmuligheder med fire værelser på førstesalen og med hele to trapper, der binder etagerne sammen. Der er ligeledes et badeværelse med dobbelthåndvask deroppe. 

Det ene værelse kan oplagt benyttes som påklædningsrum, så man får en glimrende forældreafdeling med egen indgang til badeværelset. I stueetagen ligger endnu et badeværelse plus to store stuer og et rummeligt køkken-alrum med tilknyttet viktualierum. 

En detaljeret stuk i stuerne vidner om ejendommens historie, og dobbelte franske døre sikrer, at solen kan flyde frit gennem rummene dagen lang fra sydøst og nordvest. Gulvet udgøres af massive planker, og den største stue kan præsentere en brændeovn samt en snedkerindbygget reol langs hele den ene endevæg. Fra begge rum er der en fredfyldt udsigt til henholdsvis den grønne have og en hyggelig gårdsplads.

Flere dejlige terrasser

Køkkenet er fra Svane og lækkert med en keramisk kogeplade og bordplader i mahogni, og mod nordvest leder dobbelte terrassedøre ud til den store træterrasse, som blev lavet så sent som i 2019. Her er sol fra middagstid til sen aften og plads nok til selv store familiemiddage under åben himmel. 

Træterrassen er bare en af tre terrasser i haven, hvor en anden ligger mod syd og den sidste er placeret i hjørnet af gårdspladsen. Her kan man sidde godt i læ, mens man nyder synet af det flotte stuehus med påskriften ’Tuemosegaard’. Ligesom bolig og udhuse er haven velholdt, og der er adgang fra hovedvejen til gårdspladsen via en vej med rønnebærtræer langs den ene side.

Fra adressen er der bare ti minutters kørsel til motorvej, så man kan hurtigt komme rundt til resten af landet. Der er desuden fem minutters cykeltur til stoppestedet, hvorfra skolebussen fragter børnene til Skt. Klemensskolen.

 • Udbygning Samlet 1064 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Motorvejsnet10 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser