Engsvinget 23, 5250 Odense SV

Enestående villa i Odense SV, med direkte adgang til Odense Å og mulighed for liberalt erhverv

I Bellinge ligger denne ejendom i parklignende omgivelser, som grænser direkte op til Odense Å. Beliggenheden er både naturskøn og ugeneret, og alligevel er der kun 8 km til Odense centrums kulturliv og shopping-udvalg. Hverdagens udflugtsmål er lettilgængelige, for der er gåafstand til skole, dagligvarebutikker og busser, så lokalområdet har en masse at byde på.

Den 5.747 kvadratmeter store grund folder sig ud omkring en villa, der tager sig ud som et moderne landsted og spreder sig over 450 kvadratmeter og en stor kælder. Hermed åbner et væld af muligheder sig - lige fra hjemmekontorer til at drive liberalt erhverv og til et familiehus, hvor flere generationer kan bo under samme tag.

Villaen er løbende renoveret og har træ-/aluvinduer fra 2013 i væsentlige dele af huset, udvidet alarmsystem med udvendig sensor i soveafdelingen samt et ekstra gode på terrasserne - nemlig markiser, der registrerer, hvornår solen er fremme.

Køkken-alrum med flotte faciliteter

Vejen ind på grunden går via den elegante indkørsel fra 2017. Her aktiveres den automatiske lyssensor, inden ankomsten på den harmoniske holdeplads, hvorefter der kan parkeres i én af de tre garager. Døren åbnes til en hall, som viser ind til boligen i stueplan. Pladsen fordeler sig primært over en række opholdsrum foruden et enkelt værelse med adgang til et brusebadeværelse.

Køkken-alrummet blev istandsat omkring 2013 og fremviser et Multiform-køkken med hvide fronter og to øer med komfur og bordplads. Blandt de herlige faciliteter kan nævnes den praktiske ovn i arbejdshøjde, et indbygget vinskab og det dobbelte køleskab. Et dejligt lys strømmer ind fra vinduespartierne, som går gulv til loft og giver alrummet de bedste betingelser for et hyggeligt sted at spise sammen.

Klassiske og særegne parketgulve

Hele tre stuer findes i jordplan. Alrummets tilstødende stue har en intim atmosfære med åben pejs og et klassisk parketgulv, mens fløjdørene giver adgang til den store stue med et mønstret parketgulv i ege- og vingétræ samt en større pejs og et sublimt lysindfald fra vinduerne mod den sydvendte terrasse. Den tredje stue ligger i forbindelse med hall’en og vil fungere fint som et velkomstrum ved festlige lejligheder. Herfra er der adgang til en mindre terrasse, som også kan tilgås fra værelset.

Fra førstesalens repos får man overblik over denne private etage, der næsten har karakter af en selvstændig bolig. På venstre hånd ligger det store værelse med walk-in-closet og udgangsdør til svalegangen mod syd. Til højre ligger et stort, fornemt familiebadeværelse med topmoderne installationer fra 2013, herunder en bruseniche, et spabad og et AquaClean-toilet.

Andensal til erhvervsbrug og dejlig kælder

Fra hovedindgangen er der direkte forbindelse til den nyere tilføjelse til ejendommen fra 2008, som ligger på anden sal og er velegnet til erhvervsbrug. Her skaber det lange, lyse lokale med kiploft, skråvinduer og brede plankegulve ideelle rammer for et moderne kontor- eller mødelokale. I den anden fløj ligger der to værelser.

Kælderen blev istandsat i 2016 og er yderst anvendelig med rum til fornøjelser samt et praktisk bryggers. Her er der både en gildesal med Verner Panton-tæpper og -lamper samt et billardrum. Dette plan rummer også et badeværelse med sauna.

 • Garage 58 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser