Elleholmvej 62, 5250 Odense SV

Moderne klimavenlig villa i idylliske omgivelser ved Ravnebjerg i Odense

Ejendommen henvender sig til dem, der gerne vil have en ejendom efter tidens nye tendenser midt i den smukke fynske natur, samtidig med at der skal være plads til både arbejde og familie.

Denne kombination er svær at finde i Odense, men her ved Ravnebjerg små ti kilometer fra Odense Universitetshospital og banegården er begge dele opfyldt til fulde.

Bæredygtig og flot design

Huset er tegnet af lavenergiarkitekt Olav Langenkamp i 2011. Elegant med sortmalet træbeklædning udvendig og store, lyse rum indendørs. Rummeligt, smukt, enkelt – en bolig man bliver glad for at opholde sig i. Nøglen til det lave energiforbrug er den supereffektive isolering af ydervæggene uden kolde flader og uden træk og utætheder. Vinduerne er energieffektive trelagsvinduer med en høj isoleringsevne. Store glasfacader lukker solvarmen ind og holder kulden ude.

Et effektivt ventilations- og varmegenvindingssystem sikrer et godt indeklima. Med en intelligent elektrisk installation kan du styre hele husets lys, varme og alarmer fra en app på din smartphone. Med i købet følger også en carport med plads til opbevaring. Ydermere er der anlæg til opladning af elbil og reservoir til opsamling af regnvand til brug for havevanding. 

Intens og nærværende idyl

Denne moderne villa ligger for enden af en markvej på en 4.228 m² stor grund, omgivet af buske, træer og åbne marker. Havearbejdet er ganske overskueligt. Det meste af grunden består af en plæne, der har et par flotte højbede, buske og opvoksede træer, som passer sig selv. Med en beliggenhed som denne kan man tale om en uforstyrret have, som ikke er omgivet af hverken hæk eller plankeværk. På den store, sydvestvendte terrasse kan udsigten nydes i fulde drag, og de eneste forstyrrelser er fuglenes sang.

Plads til socialt samvær og hjemmearbejde

Huset er opført i 2 plan og byder på hele 259 kvadratmeter i en velovervejet planløsning, Stueplan er i store træk den sociale afdeling, da størstedelen af denne etage består af det store opholdsmiljø, hvor stue og køkken er i åben forbindelse. Fra midten af rummet er der åbent til førstesal, og et ekstra sæt vinduer sikrer her et eminent lysindfald. Køkkenet er fra Kvik, og udover hårde hvidevarer fra Siemens er der andre lækre detaljer som integreret espressomaskine. Resten af stueplan består af et bryggers, et rummeligt kontor og et superflot gæstetoilet.

Første sal med fokus på privatlivet

Mens man kan hygge om gæsterne i stueplan, leverer første sal de perfekte rammer for privatlivet. Her er der et masterbedroom med eget badeværelse, der som et ekstra plus har adgang til en sauna. Derudover rummer etagen endnu et badeværelse og to gode værelser, hvoraf et af dem har udgang til en altan, hvilket der også er fra masterbedroom-afdelingen.

 • Carportareal 35 m²

Afstand til ...

 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej6 minutter
 • Odense Zoo10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Jes Fald

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser