Langelinie 175, 5230 Odense M

Majestætisk liebhaverejendom i Odense

Med en uovertruffen beliggenhed på en sydvendt grund på Langelinie i Odense troner denne majestætiske liebhaverejendom, der præsenterer sig bjergtagende på alle parametre med en imponerende detaljerigdom og kvalitet, hvor end blikket rammer. Boligen udfolder sig på 233 kvadratmeter, hvortil der kommer en udsøgt underetage på 70 kvadratmeter, der blandt andet kan bryste sig af en eksklusiv vinkælder. Hele herligheden er placeret på en 1.716 kvadratmeter stor grund med udsigt til engen, skoven og åen.

Renoveret med respekt for den oprindelige stil

Den enestående rødstensvilla er tegnet af en arkitekt og opført i 1925. I 1942 føjede man en tilbygning til, og i 2004-2005 blev der foretaget en større ombygning, som blandt andet omfattede den kobberbelagte tårnbygning, det sortglaserede tegltag samt vinduer og døre i massiv mahogni og klare blyindfattede ruder, der i kombination med kobbertagrenderne sørger for et holdbart og stort set vedligeholdelsesfrit hjem. Alle renoveringer er foretaget med de bedste materialer og med respekt for arkitekturen, stilen og det originale udtryk, som på fineste vis er bevaret ved at videreføre ornamentikken i murværket. Samtidig er det et solidt og godt isoleret hus, som er grundigt opdateret med moderne installationer af alle slags, herunder semiautomatisk el.

En helt særlig ankomst

Stedets særlige atmosfære understreges, idet man passerer det specialdesignede og børnesikrede smedejernshegn ind til gårdhaven og den dobbelte, brostensbelagte indkørsel. De gedigne brosten er lagt i et klassisk mønster, der trækkes gennemgående ind i den 64 kvadratmeter store garage og rundt om bygningen til haven, hvilket skaber en fantastisk sammenhæng. Under stenbelægningen løber der tilmed rør til kabler og ledninger, så der ikke skal graves ved fremtidige installationer. Endnu en detalje er elvarmen i hovedtrappen, der forhindrer den i at fryse til om vinteren.

Herskabelige islæt og suverænt materialevalg

Boligens stueplan indledes af en eminent og højloftet hall med trappe til førstesalen. De herskabelige islæt såsom vægpaneler og stuklofter fortsætter gennem de resterende rum bestående af en stemningsfuld pejsestue, et herreværelse, en spisestue, der med garanti vil betage gæsterne samt et køkken. Køkkenet er af det renommerede tyske mærke Alno og udmærker sig med en tidløs elegance takket være de lyse fronter, som er toppet af en flot, sort granitbordplade med guldgnister. Etagen afrundes af et luksuriøst badeværelse med ægte Jacuzzi og gulvvarme under Versace-fliserne, som også findes på væggene.

Førstesalen gemmer på tre indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene har adgang til en pragtfuld altan samt et walk-in-closet. Et andet af værelserne er det famøse tårnværelse, hvor loftet er ført helt op i spidsen. Værelserne deles om endnu et nydeligt brusebadeværelse, der ligesom det øvrige er beklædt med fliser fra Versace og har gulvvarme. Der er indlagt fiberbredbånd.

En eksklusiv vinkælder

Kælderen er et kapitel for sig. Den indeholder en forrygende vinkælder med gulvvarme under de italienske klinker samt smukke, buede hvælvinger, som vil få enhver vinentusiast til at tabe pusten. Ydermere finder man et grovkøkken i samme farve og stil som stueetagens fra Alno. Afslutningsvis er der et kombineret toilet og vaskerum, en bruseniche samt et teknikrum.

Parklignende have med udsigt til engen og Fruens Bøge

Udendørs får man fornøjelsen af en højtliggende, sydvendt grund med en parklignende have, hvor der er integrerede projektører, som oplyser de gamle, fredede egetræer. Træterrassen skaber en ugeneret oase med udgang fra både køkkenet, herreværelset og stuen. Den er omkranset af samme smedejernshegn som forhaven, og gelænderet fører videre til den brostensbelagte trappe mod åbredden, hvor man som ejer har å- og fiskeret. Desuden byder haven på et originalt guldfiskebassin samt en bålplads med vue over engen og Fruens Bøge, hvor man om sommeren kan nyde koncerterne og Sankt Hans-fejringen ved Skovsøen.

Ved at bosætte sig her får man ikke blot en fænomenal bolig, men endvidere en af Langelinies bedste beliggenheder i naturskønne omgivelser med passende afstand til ZOO. Der er ikke langt til Odense centrum og hverdagens fornødenheder med mindre end halvanden kilometer til skole, daginstitution, offentlig transport og indkøbsmuligheder.

  Afstand til ...

  • Centrum5 minutter
  • Indkøb5 minutter
  • Motorvej7 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Morten Nyegaard

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser