Bøgeløkken 27, 5210 Odense NV

Rustikt og velholdt Villa de Luxe-hus med Stavis Ådal lige i baghaven

Der er en særlig rustik og naturnær atmosfære på Bøgeløkken 27, hvor man finder dette velholdte Villa de Luxe-hus med skovene langs Stavis Ådal liggende lige i baghaven. Fra stuen og boligens master bedroom kan man således sidde og kigge direkte ud på skovens tætte træer og på ejendommens store have, hvor rådyrene ofte kommer på besøg, og hvor det gamle valnøddetræ midt på plænen er yderst populært blandt ådalens egern.

Fredelig og central adresse

Adressen er fredelig, naturskøn og alligevel dejligt central. Der er ikke mere end godt fem minutters gåtur langs villavejene til Tarup Skole, og Skovløkkens fodboldbaner ligger under 100 meter borte. Samtidig kan man på bare fem minutter cykle til Tarup Centerets udvalg af gode butikstilbud og den kommende letbane, som gør det endnu nemmere at komme til Odense Midtby. I cykelsadlen tager det et lille kvarter.

Det er nu særligt baghavens natur, som er det helt store plus ved adressen. Man kan nemlig gå direkte fra den ugenerede have, gennem skoven og ud til Stavis Ådal. Det er et unikt stykke natur, hvor man hurtigt glemmer, at man nærmest befinder sig midt i byen, og hvor forholdene er ideelle til en frisk løbetur, en gåtur med hunden eller en tur på mountainbiken.

Fuldmuret villa med flotte detaljer

Villaen blev opført i 1985 og er siden løbende vedligeholdt, så den fortsat fremstår flot og klar til indflytning. Der er tale om et fuldmuret hus, der er vandskuret inde som ude, og som kan præsentere flere charmerende detaljer, der bidrager til stedets rustikke atmosfære. Der er eksempelvis ingen gerigter omkring døre og vinduer, mens der er rulleskifte i vindueskarmene, og der er overalt et svævende, lyst træloft uden skyggelister. Træloftet matcher døre og dørkarme. 

Boligen tæller 180 kvadratmeter i et enkelt plan, og dertil kommer en integreret carport, hvor teknikrummet ligger. Ejendommen kan også præsentere en elegant indbygget garage, der oplagt kan benyttes som hobbyrum. Her er vand, varme, ovenlysvinduer og direkte adgang til haven bag huset.

Lækkert master bedroom

Inde i boligen er der gulvvarme under de kvadratiske, blødstrøgne klinker i tre af fire værelser samt i køkken, viktualierum og spisestue. Værelserne ligger praktisk fordelt med en afsondret børneafdeling i husets ene ende, hvor der også er et badeværelse.

Samtidig er det lækre master bedroom fredeligt afsondret mod nord med eget badeværelse, walk-in-closet og en havedør, så man som det første om morgenen kan træde udenfor og nyde morgensolen og den friske luft.

 

Skøn terrasse med læ og aftensol

Arkitekten har sat sit tydelige præg på opholdsmiljøet, som består af køkken, spisestue og stue i åben forbindelse. I stuen kan man varme sig ved brændeovnen fra Wiking og holde øje med rådyrene i skovbrynet. Her er rigtig god plads at indrette sig på og udgang til en ugeneret, vestvendt fliseterrasse med masser af læ.

Spisestuen nyder godt af det flotte lysindfald fra en vestvendt vindueskarnap. Og køkkenet er lækkert med bordplader i mørk granit og en terrassedør, så maden hurtigt kan bæres ud og indtages i aftensolen.

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Morten Nyegaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser