Hammersvinget 18, 7900 Nykøbing M

Flot velholdt kvalitetsejendom tæt på vandet og den kystnære natur i Nykøbing Mors

I et lukket populært villakvarter i det sydlige Nykøbing Mors ligger denne velholdte kvalitetsvilla og drager fordel af en både bynær og naturskøn beliggenhed tæt på skov og strand. Ejendommen fra 1968 er arkitekttegnet og fremtræder original og velholdt med en veldisponeret beboelse, og den er ligeledes bygget i god, gedigen kvalitet af danske materialer med lang levetid. Vedligeholdet er til enhver tid foretaget af professionelle håndværkere, og således overtager man her et gennemtænkt og særdeles velgjort hjem. Til huset hører også en pragtfuld have, hvorfra der er kig til vandet, og dernæst tilgodeser nærmiljøet ethvert behov med imponerende natur såvel som velassorterede fornødenheder og alt til familielivet.

Naturskønt og bynært

Villaen er velplaceret i et fredeligt, lukket kvarter få skridt fra vandet, og ejendommen omkranses derfor af imponerende, kystnær natur, men man får mindst ligeså nem adgang til byens muligheder. Via stisystemer tilgås Dueholmskolen såvel som indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter, og derudover når man hurtigt butikslivet i centrum af Nykøbing Mors på cykel langs kysten ud til Nykøbing Bugt. Trækplasteret er fremfor alt stranden og skoven, der breder sig ganske få skridt fra hjemmet, og kombinationen af den korte afstand til vandet, skoven og byen gør beliggenheden til noget helt særligt.

Velbevaret etplansvilla

Den klassiske gulstensfacade kontrasteres af sorte vinduesrammer og vedligeholdelsesfri stern og underbeklædning fra 2019, og dertil er taget renoveret med overstrygning i 2019. Der er fine parkeringsmuligheder i indkørslen, og en dobbelt carport sørger for læ til køretøjet, hvorfra man kan gå tørskoet til hoveddøren under husets udhæng eller træde direkte ind i bryggerset via cykelskuret.

Inden døre går murværket af molersten igen i den lyse entré, og både det gavmilde lysindfald og de gule sten fortsætter i stuen. Molerstenene sikrer et godt indeklima, ligesom de bidrager til at dæmpe støj. To stuer udgør boligens primære opholdsmrum, hvor vældige vinduespartier lader sollyset strømme ind, og glasset løfter ligeledes sløret for det grønne i haven udenfor.

Køkkenet befinder sig særskilt og har rum til en spiseplads, og herfra er der også dør til bryggerset samt et viktualierum. Modsatte fløj af boligarealet er allokeret til et gæstetoilet, et badeværelse med kar og tre værelser, som alle er udstyret med indbyggede skabe. Det største værelse har tidligere været opdelt i 2 værelser, hvilket det igen kan blive.

Ydermere supplerer kælderen med en gildesal, hvor den opmurede pejs beriger stemning i aftentimerne, foruden to disponible rum. Skydedøre fører ud til haven, ligesom der er direkte adgang til en indbydende terrasse fra stuerne. Haven består af en kuperet plæne med veltrimmet beplantning.

Afstand til ...

 • Badestrand1 minut
 • Centrum5 minutter
 • Indkøb3 minutter
 • Lystbådehavn6 minutter
 • Skole5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Trine Risum Rasmussen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser