Egevej 14, 6950 Ringkøbing

I første række til Ringkøbing Fjord

Ringkøbing Fjord strækker sig vidt, og således gør udsigten det samme fra denne nydelige villa i første parket til vandet. Hjemmet har fået en gennemgribende renovering af første sal og dele af stueplanet i 2018, og boligen er således absolut indflytningsklar. Man har værnet om kvalitet og stil under forbedringerne, hvilket allerede bemærkes udefra med vinduer, døre og facader fra HSHansen suppleret af Wittenberg-tegl og inddækninger i zink. Der er selvfølgelig også taget fuldt hensyn til omgivelserne, som på alle måder er definerende for ejendommen. Her er det ikke kun vandet, der vinder begejstring, men også selve Ringkøbing, som virkelig er en fornøjelig købstad.

Lækker indretning

Køkken-alrummet blev omfattet af renoveringen fra 2018, og det fremgår tydeligt. De snedkerlavede elementer udfylder rummet på bedste vis, og den slanke, rustfri stålbordplade er en nydelig tilføjelse. Som fortsættelse af kvaliteten indendørs, skal man også bide mærke i de flotte gulve af henholdsvis egetræ og skifer, og der er tilmed varme under dem alle, undtaget i to værelser. Der er desuden genveksanlæg, pejseindsats og så har man anvendt akustiklofter i flere rum.

Tilstødende alrummet findes stuen, og mellem de to afsnit er der hele tre haveudgange, hvormed der hersker en særdeles god sammenhæng mellem ude og inde. Endvidere er det naturligvis udsigten, der gør noget ganske særligt for opholdsmiljøerne. I stueplan finder man ydermere en rummelig entré med opbevaringsplads, et badeværelse med bruseniche og tre værelser. 

På første sal opleves et nyt og forrygende perspektiv på vandet, der nærmest synes uendeligt, når der kigges ud gennem de store vinduer i stuens gavl. Bemærk også loft til kip med synlige bjælker samt den væghængte Morsø-brændeovn, som på nydelig vis er med til at underbygge stemningen. Heroppe er der tilsvarende et badeværelse, og begge badeværelser udmærker sig ved at være snedkerlavede ligesom køkkenet. Endelig gives der to lækre værelser med mange vinduer og hver sin altan, mens det ene ydermere har walk-in-closet. Bemærk slutteligt den ekstra anvendelige plads i kælderen med vaskerum og et godt disponibelt rum til f.eks. vinkælder.

De ydre faciliteter

Om end fjorden drager, er det også værd at dvæle ved selve haven. Der hersker nemlig en skøn atmosfære i udemiljøet, som forenes nydeligt mellem hus og anneks med have og flere terrasser. Annekset er udført i massiv beton beklædt med træ udvendigt, og her er der således en massiv bygning til alskens formål. Terrassen er delvist overdækket, carporten har ovenlysvinduer, og alt opleves kort fortalt lige så gennemført som indvendigt. Det er naturligvis udsigten og nærheden til vandet, der ender med at trække opmærksomheden.

Kombinationen mellem by og natur

Der er direkte adgang til fjorden fra grunden, hvormed den bliver en helt central del af fritiden. Følger man stien langs vandet mod nordvest, kommer man til det herlige havneliv og byens mange tilbud i form af spisesteder og butikker. Ringkøbing er en købstad, og der er med god grund efterhånden en del opmærksomhed på byen. Én af årsagerne til byens succes er, at man har sørget for at holde byen samlet og ikke etableret eksempelvis campingpladser eller sommerhuse midt i det hele. Med andre ord bevarer man kombinationen mellem købstaden og den prægtige, rekreative natur, der hersker i området.

Foruden Ringkøbing Fjord, er det værd at lægge vejen forbi eksempelvis Stråsø plantage, mens det selvfølgelig også er ideelt at tage ud til Vesterhavet.

Afstand til ...

 • Herning 40 minutter
 • Indkøb2 minutter
 • Ringkøbing Fjord Lige udenfor døren
 • Søndervig Strand18 minutter
 • Skole 3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Trine Risum Rasmussen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser