Vestager 3, 7490 Aulum

Liebhaverejendom med natur- og søudsigt i byen

I Aulum nord for Herning blev denne ejendom opført i 2000 med fokus på de naturrige omgivelser, hvorfor sydsiden er udført med et stort glasparti, der giver det flotteste udsyn. Huset er tegnet af arkitekt Freddy Nielsen, og det er en vellykket kombination af tidssvarende løsninger og en hjemlig atmosfære med mange hyggelige kroge og vinkler.

Vestager er en stille, blind vej med få huse uden gennemkørsel, og med naturen i baghaven får man en unik følelse af at bo på landet. Roen er forankret i omgivelserne med udsigt til søerne, hvor svanerne glider forbi, græssende får, der bidrager til en positiv biodiversitet, og høje træer i horisonten. 

Grunden er stor, hvor en betydelig del er allokeret til en solrig udsigtsterrasse i teaktræ, der løber delvist rundt om huset, så det altid er muligt at finde sol, skygge eller læ i løbet af dagen. Især den overdækkede af slagsen er et godt sted, når solen står højt, og næsten alle rum i stueplan har direkte udgang til udemiljøet.

God planløsning med flere anvendelsesmuligheder

Huset er i to plan, hvor stueplan består af to værelser, et badeværelse og et bryggers samt et stort køkken-alrum. Køkkenet er i kompromisløs kvalitet fra Multiform, og det blev renoveret omkring 2016, hvor de snedkererede skabe blev bevaret, mens der blev etableret ny sokkel, Corian-bordplade og vask med quooker. I samme omgang installerede man også nye hvidevarer, og muren med ovn blev brudt ned og opført på ny med Liebherr fryseskab, Gaggenau køleskab, Gaggenau ovn, Gaggenau dampovn og integreret kaffemaskine fra Gaggenau. I bordpladen er der en induktionskogeplade også af mærket Gaggenau. Køkkenet har videre varmeskuffer, loftspots og naturligvis en flot udsigt, mens alrummet er indrettet med en integreret pejs og panoramavue. Tilstødende køkkenet ligger bryggerset, hvor der er skabsopbevaring, varmeskab og vaskefaciliteter fra Miele. 

Badeværelset er lyst og pænt, hvilket også kan siges om de to store værelser. På overetagen er yderligere tre værelser, endnu et badeværelse og en udsigtsstue. Stuen er åben til alrummet. Badeværelset har brus og badekar. Alle værelserne heroppe har fransk altan, hvor fordelingsgangen har højt til loftet og rytterlys, der kan åbnes via fjernbetjening.

Der er foretaget eksklusive materialevalg hele vejen igennem. Det flotte plankegulv fra TripTrap er gennemgående, og på samme vis ses samme møblement fra Multiform og armatur på badeværelserne, så den røde tråd er intakt. Glasfacaden har solafskærmning, der styres via fjernbetjening.

Vinkælder og garage

Der er gulvvarme overalt, og kælderen er ingen undtagelse. Hernede er et disponibelt rum og en lækker vinkælder med Liebherr vinkøleskab, pengeboks og en storskærmsprojektor. Den fuldmurede garage matcher huset og er opført med fjernstyret elport, mens der indenfor er en halvvæg, der afskærmer opbevaringen. 

Aulum - en aktiv by

Trods roen og naturen ligger ejendommen i en aktiv by med et rigt foreningsliv. Der er således mulighed for at benytte det nye fitnesscenter, prøve kræfter med holdsport eller tage forbi friluftsbadet, tennisbanerne eller fodboldstadion. Byen har også et godt udvalg af butikker og institutioner, og få meter fra adressen fører et stisystem direkte ind til byens mange muligheder, herunder skolen og fritidscentret. Der er ligeledes under én kilometer til stationen, hvorfra togene kører mod Holstebro og Herning, og det stopper ved Regionshospitalet Herning, så der er med andre ord fine pendlermuligheder. 

I bil tager det ikke mange minutter at nå motorvejsnettet, der fører videre til de større omkringliggende byer og Aarhus.

Afstand til ...

 • Herning20 minutter
 • Holstebro15 minutter
 • Indkøb3 minutter
 • Skole5 minutter
 • Smuk naturUden for døren

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Trine Risum Rasmussen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser