Havnevej 84A, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Få adresse ved Sillerslev Strand

Muligheder og smukke omgivelser. Det er to ting, der definerer denne ejendom. Her er der nemlig tale om to lejligheder i én bolig, der således kan huse flere generationer eller familier under samme tag. Og hvilket sted at bo. Placeret midt på Sillerslev Strand med badebroen få skridt fra hoveddøren bliver det ikke meget mere perfekt. Stranden er kendt som Mors’ bedste, og apropos Mors er der selvsagt også masser af øvrig natur at udforske.

En verden af oplevelser

Det er ingen overraskelse, at fjorden er det helt store trækplaster. Den attraktive strand har badebro og sandbund, og med blåt flag sikres man indbydende, rent vand at bade i. Øvrige aktiviteter, der folder sig ud her, er paddleboarding, roning og sejlads. Sidstnævnte stævner ud fra havnen, som i øvrigt er særdeles hyggelig med et lille spisested og et godt sammenhold. Tilmed er kommunen i færd med at udføre forbedringer af både havnen og stranden, så man kan se frem til et område med tanke på fremtiden. Der er eksempelvis også aktive vinterbadere, som arbejder på at få etableret en sauna.

Selve Mors har som bekendt et væld af forrygende tilbud, der gør øen til noget helt særligt. Eksempelvis kan man i nærheden dyrke lystfiskeri eller med stor succes dykke efter hummere, ligesom østerssafari er en værdig oplevelse. Lidt længere inde i landet findes guidede ture til jagt af svampe og urter, eller man kan udforske Mors’ specialiteter via eksempelvis Snapseruten. Skal der ske lidt mere bymæssigt, er det bare at tage bilen de omtrent 20 minutter ind til Nykøbing Mors, der summer af liv.

Udsigt og stemning

Beliggenheden gør det naturligvis ikke blot let at fylde fritiden med oplevelser - den sikrer jer også en fortrinlig udsigt og stemning hjemme. Ejendommen placerer sig i udkanten af den lille landsby med en behagelig ro til følge, og grunden orienterer sig perfekt for havet. Et væld af terrasser sikrer foruden læ og sol dagen igennem også flere perspektiver på den sublime udsigt. Således er Limfjorden en konstant baggrund under ophold i det fri, og med fuldt panorama fra øst mod vest nydes solopgange såvel som -nedgange.

Det betagende syn træder selvfølgelig også frem inden døre, hvor særligt de sydvendte rum får glæde af vandet. Som tidligere nævnt er der tale om to lejligheder, og både stueplanet og førstesalen fordeler således hver især et åbent opholdsmiljø, et badeværelse og to værelser. Til stor glæde er det netop opholdsmiljøerne, der er orienterede mod Limfjorden. Fra begge plan skabes der ligeledes let forbindelse til udearealet. Slutteligt bør man notere sig underetagen, som er udført parterre mod stranden og derfor er særdeles anvendelig. De to badeværelser og lyse, pæne rum efterlader mange muligheder.

Afstand til ...

 • Badestrand2 minutter
 • Havnemiljø3 minutter
 • Indkøb10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Trine Risum Rasmussen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser