Egestien 6, Marielyst, 4873 Væggerløse

Moderne fritidshus på stor grund i første række til Marielyst Strand

Når man drejer væk fra det pulserende sommerliv på det nye Marielyst Torv & Strandstrøg og ned ad den lille stikvej Egestien, vil man lige så stille og roligt kunne mærke støjen fra sommergæsterne aftage, som man når dybere og dybere ind mellem træerne.

Flot havudsigt

Egestien byder på flere store naturgrunde, så der er langt mellem de enkelte huse. Og helt nede for enden af stien ligger dette hyggelige og charmerende fritidshus, der kan fremvise en skøn udsigt til vandet fra stuen og den store terrasse på første sal.

Centralt og fredeligt

Der er dejligt fredeligt og fuldstændig ugeneret på ejendommens store grund, der omgives af tæt beplantning til alle sider. Og alligevel er der ikke mere end få minutters spadseretur til de mange restauranter, caféer og ishuse på Marielysts stemningsfulde torv. Under 100 meter i den modsatte retning ligger en af Danmarks bedste badestrande.

Velegnet til sommer og vinter

Fritidshuset fra SEEST HUSE blev opført i 2001 og fremstår flot og velholdt med solidt, lyst murværk og et halvvalmet saddeltag med glaserede sorte teglsten. Huset er helårsisoleret, så man kan sagtens planlægge både sommer- og juleferier her på adressen. Vinterbesøgene kan oplagt inkludere et besøg i husets sauna.

Og ferierne skal nok blive både stemningsfulde og dejligt komfortable. Huset byder nemlig på 164 hyggelige og indbydende kvadratmeter fordelt over halvandet plan med tre værelser og mulighed for at udvide det antal yderligere, hvis behovet skulle opstå.

Dertil kommer en garage på 41 kvadratmeter, der blandt andet giver gode forhold for fritidshobbyen. Grunden tæller i øvrigt hele 3.083 kvadratmeter, så der er mulighed for at udstykke den.

Skønt lysindfald og kig til haven

Der er gulvvarme i hele stueetagen, som er dedikeret til samværet med køkken og spisestue i ét og med yderligere en stue, der kan fremvise to sæt dobbelte terrassedøre mod henholdsvis syd og øst. Takket være de store, sprossede glasdøre vil stuen næsten føles som en udestue. Og om sommeren kan terrassedørene oplagt åbnes op på vid gab for at lukke den friske havluft indenfor.

Køkkenet er lækkert, lyst og udstyret med spotlys i loftet. Og spisestuen har brændeovn, ligesom den nyder godt af en østvendt vindueskarnap med store palævinduer og udsigt til grunden samt det græsbeklædte dige ned mod stranden. Her føles det nærmest som at sidde midt ude i haven.

Hyggelig ferieatmosfære

Der er badeværelse på begge etager, og på førstesalen ligger ligeledes husets tre værelser samt en lys og stemningsfuld stue, der både har brændeovn, havudsigt og udgang til en stor, træbeklædt terrasse, hvor man kan sole sig det meste af dagen. Gulvet i stue og værelser udgøres af massive planker, og der er indbygget skabsplads i alle tre værelser.

Både forår, sommer og efterår kan man nyde havens fred og ro på terrassen, der løber hele vejen rundt om huset, så det altid er til at finde sol og skygge afhængigt af temperatur og tid på dagen. Og aftenerne kan oplagt bruges på den overdækkede terrasse, hvor man kan søge ly for duggens fald og tænde op i udepejsen. Her er desuden godt med læ.

 

 • Altan 17 m²

Afstand til ...

 • En af Danmarks bedste badestrande ½ minut
 • Indkøb3 minutter
 • Marielyst Golfklub3 minutter
 • Marielyst Torv og Strandstrøg3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser