Skovduevejen 26, 4872 Idestrup

Atmosfærefyldt fritidshus med enestående udsigt i første række til Elkenøre Strand

Dette atmosfærefyldte og detaljerige fritidshus ved Elkenøre Strand nyder godt af en havudsigt, som er helt uden sammenligning. Huset ligger nemlig i første række til vandet på et sted, hvor diget er smal, og samtidig er det placeret ganske langt fremme på grunden, ligesom det har en overetage – noget der ikke længere må tilføjes til huse i området.

Resultatet er en stue og en tagterrasse med en fantastisk, uspoleret panoramaudsigt over det, der flere gange er kåret som Danmarks bedste badestrand. Fra haven kan man endda træde direkte gennem havelågen til diget og stranden – så man kan oplagt have et surfbræt, en havkajak eller en fiskestang liggende klar, til når vejret er rigtigt. Der er gode muligheder for at fange sild, ørreder og fladfisk derude.

Ugenerede læ- og solkroge

Søger man et sted til at koble fra og slappe af bliver det med andre ord ikke meget bedre end her. Haven byder tilmed på flere ugenerede læ- og solkroge, og huset ligger på en hyggelig grusvej med stille og rolige naboer. Efter en tur i havet kan man skylle sig ren under havens udebruser, der både har varmt og koldt vand. En afskærmning lavet af drivtømmer fra stranden sikrer, at også de mere blufærdige kan nyde et frisk brusebad under åben himmel. 

Fritidshuset gemmer i det hele taget på mange charmerende detaljer, som man lidt efter lidt får øje på. Der er ligeledes anvendt drivtømmer andre steder i haven og oven på en række indbyggede vitrineskabe på førstesalen, mens stueplan byder på hele fem udgange til forskellige terrasser. En af dem er en sydvestvendt træterrasse på hele 60 kvadratmeter. Her er der elektrisk markise.

Mange ekstra sovepladser

Ejendommen blev opført i 1952 og præsenterer sig flot, velholdt og helt klar til indflytning med solidt murværk og en elegant tilbygning med kobbertag, som huser badeværelset. Der er gulvvarme i badeværelse og stue, mens en fjernstyret varmepumpe sørger for, at man også om vinteren kan ankomme til et lunt hus. Køkkenet nyder desuden godt af en indbygget kvalitetsbrændeovn. Skorstenen er med Isokern. 

Med 117 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, er der pænt med plads i fritidshuset. Man kan også oplagt invitere venner og familie forbi til overnatning. Der kan være tre til fire biler i indkørslen, og her er ligeledes to isolerede annekser med strøm og alt i alt seks ekstra sovepladser. Det største anneks er muret og har eget toilet. Dertil kommer et isoleret værksted, som også hurtigt kan omdannes til anneks.

Lækre materialer

Der er anvendt gennemgående kvalitetsmaterialer i hele fritidshuset, hvor stueplan er indrettet med det rummelige badeværelse plus stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Opholdsmiljøet har synlige loftsbjælker og lysindfald dagen lang via de fine sprossevinduer, mens badeværelset blandt andet er udstyret med unidrain, regnbruser og vaskesøjle. Man kan altså opholde sig ganske komfortabelt på adressen i længere tid ad gangen. Der er også fibernet. 

Køkkenet er lyst og åbent med masser af bord- og skabsplads bag de hvide fyldningslåger, og fra stuen kan man mod syd træde direkte ud på en terrasse, der i 2018 blev lukket hele vejen rundt, så den nærmest kommer til at fungere som udestue. Her kan man se frem til lune stunder både forår og efterår. 

Kort cykelafstand til indkøb og restauranter

Førstesalen er desuden indrettet med et lille værelse, der også kan fungere som påklædningsrum, og derudover med en stor, lys stue med loft til kip og lyse plankegulve. Det er herfra, der er adgang til tagterrassen, som har sol så godt som hele dagen.  

Fra adressen tager det ti minutter at køre eller cykle til restauranterne, indkøbsmulighederne og iskioskerne midt i Marielyst. Turen til København tager godt en time og tyve minutter i bil.

  Afstand til ...

  • En af Danmarks bedste badestrande 1 minut
  • Indkøb5 minutter
  • Marielyst By9 minutter
  • Marielyst Golfklub8 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Anders Hansen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser