Broksøvej 75, Skuderløse, 4690 Haslev

Flot landejendom med fremragende hestefaciliteter, jagtmuligheder samt muligheden til 2 familier- eller generationer

Midt på de udstrakte, midtsjællandske marker ligger denne udsøgte landejendom omtrent femten kilometer fra Næstved. Stuehuset er udført i kvalitetsmaterialer og klassisk murermesterstil, og på grunden finder man formidable hestefaciliteter og gode jagtmuligheder – Der er mulighed for at udleje 8 hestebokse til ca. kr. 2000 om måneden per boks.

Stuehus i murermesterstil

Ejendommen fremstår ekstremt velholdt, og stuehuset er naturligvis ingen undtagelse. Beboelsesarealet er på samlet set 200 kvadratmeter, men dertil kommer kælderen på yderligere ca.100 kvadratmeter. 

Stueetagens centrale rum udgøres af et køkken-alrum med smukke egeparketgulve. Vinkelkøkkenet er besmykket med en elegant mahognibordplade; kogeområdet med en praktisk og dekorativ bordplade af granit. I den tilstødende jagtstue inviterer de fine glaspartier sollyset ind. Umiddelbart ude for alrummet finder man en sydvendt træterrasse, der i sommerhalvåret udvider opholdsrummet betragteligt. 

På førstesalen er der tre regulære værelser og et walk-in-closet. Badeværelset er elegant med glatte fronter, dobbeltvask og spabad. Gæstetoilettet i stueetagen er lyst og fint, og i kælderen finder man fire disponible rum, en vinkælder, endnu et toilet og et funktionelt bryggers.

I gårdspladsens nordvestlige hjørne har man opført en hyggelig grillhytte, og i den nyere tolængede staldbygning finder man et stort aktivitetsrum, der blandt andet kan bruges som gildesal eller fitnessrum – anvendelsesmulighederne er mange. I staldbygningen er der ligeledes et værksted i forbindelse med den rummelige garage, hvor der er plads til tre biler , et bryggers, hvor man kan håndtere sin staldbeklædning samt hestebokse.

I skønne omgivelser

Haven i forbindelse med stuehuset prydes af mange gamle, smukke træer, og fordi grunden til de omkringliggende marker ikke har en bastant, tydelig demarkationslinje, får man fornøjelsen af, at udsigten strækker sig til horisonten – kun afbrudt af sporadiske træbevoksninger. De store frugttræer, blandt andet æble-, blomme- og pæretræer, er særdeles givende, og på vinen vokser de saftigste druer. Smukke blomsterbuske står farvestrålende. 

Grunden rummer også en betragtelig mængde skov, der foruden skovens naturskønne kvaliteter også er formidabelt jagtterræn. Man har med stor succes nedlagt råvildt, dåvildt og kronvildt i skovområderne nordvest for ejendommen.

Hestefaciliteter i særklasse

Ejendommen har plads til at huse 10 heste på komfortabel vis, og man har anlagt en udendørs ridebane på ejendommens nordside såvel som en meget imponerende indendørs ridehal, og da grunden er på ti hektar, er der rige muligheder for at have heste på fold – gode foldarealer er allerede anlagt. Desuden er der etableret et opvarmet sadelrum, så man forsvarligt kan opbevare sine lædervarer, og der knytter sig til hestefaciliteterne en større mængde praktiske og nyttige foranstaltninger.

Fordelagtig landlighed

Når man færdes på ejendommens områder, har man en klar fornemmelse af at være i landlige omgivelser. De vidtstrakte folde og udsigten til markerne forstærker følelsen af ro og fred, men man er dog ikke afsondret fra civilisationen. Der er gode indkøbsmuligheder i Haslev og Fensmark, og i området ligger flere attraktive privatskoler – eksempelvis navnkundige Herlufsholm og Haslev.

Næstved ligger kun en mindre køretur fra gårdspladsen, og her finder man alt, hvad man har brug for: et væld af specialbutikker, hyggelige caféer og fremragende spisesteder. Det bør desuden nævnes, at man fra efteråret 2019 kan nå København fra Haslev Station på 38 minutter via tognettet.

 • Ridehal 480 m²
 • Udbygning 560 m²

Afstand til ...

 • Haslev By10 minutter
 • Næstved By18 minutter
 • Rønnede Golfklub15 minutter
 • Skole, daginstitutioner10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser