Plusvej 7, 4673 Rødvig Stevns

Smuk, gennemført villa med udsigt til Rødvig Havn

Ved første øjekast er det nok særligt udsigten til hyggelige Rødvig Havn, som fanger opmærksomheden i denne flotte, fuldmurede villa, der tilmed er fredeligt placeret for enden af en blind vej 50 meter fra trappen ned til havnen. Der er ca. 7 meters højdeforskel fra vandet op til huset.

Den store udsigtsterrasse og de lækre kvalitetsmaterialer er ligeledes iøjnefaldende. Og det samme gælder for havens dejlige, ugenerede terrassemiljø, hvor en jacuzzi med dør direkte til badeværelset er sænket ned mellem plankerne i træterrassen.

Blik for hver enkelt detalje

Flere detaljer vil man dog først for alvor få øjnene op for, når man er flyttet ind. Villaen er bygget med en helt særlig perfektionisme. Alle paneler i underetagen er eksempelvis af samme tyske marmor med fossiler, som gulvet også udgøres af. Og de er sænket ind i væggen, så her ikke er nogen kant, der skal afstøves. Samme gulv kan også findes i Zürichs internationale lufthavn.

Samtidig er alle træterrasser udført i Massaranduba-planker, der er enormt lette at vedligeholde. Og de galvaniserede dørhængsler, som oprindeligt var tiltænkt boligen, blev udskiftet til hængsler i rustfrit stål. Der er ikke sparet på noget. Salgsprisen på ejendommen kommer ikke i nærheden af det beløb, som sælger selv har investeret i den.

Fuldmuret kvalitet

Villaen blev opført i 2009 efter alle byggekunstens regler. Der er anvendt trempelspær for at opnå den størst mulige udnyttelse af førstesalen. Og alle vægge er fuldmurede - også inde i huset.    

Boligarealet tæller alt i alt 216 boligkvadratmeter i en indretning, der gør stedet til den optimale bolig for parret, der har tid og ro til at nyde Rødvigs spændende havnemiljø, den enestående natur ved Stevns og den smukke udsigt fra husets førstesal. Samtidig bliver der mulighed for at tilbyde gæster og eventuelle udeboende børn glimrende forhold, når de kommer på besøg.

Mange indretningsmuligheder

Huset er nemlig opført med to separate boliger, der har hvert deres badeværelse og køkken - og hver deres førstesal med udsigt. Når gæsteboligen ikke anvendes, kan den oplagt fungere som eksempelvis kontor, hobbyafdeling eller atelier. Den kan også indrettes som teenageafdeling.

Gæsteboligen, der har egen indgang, rummer et værelse, et badeværelse og et opholdsmiljø med et lille køkken og opgang til en ekstra stue på førstesalen. Selve hovedboligen er indrettet med et stort, lyst køkken-alrum samt bryggers i stueplan og med endnu en stue samt et værelse og et badeværelse på første sal.

Stuen har en stemningsfuld brændeovn fra Jøtul og udgang til udsigtsterrassen, der er bygget ovenpå dobbeltgaragen og har tæt på samme høje kvadratmeterantal.

Lyst marmor med fossiler

Der er gulvvarme under det lyse marmor med fossiler, der kan findes i hele boligens underetage og fungerer som reference til Stevns hvide klinter, der ligger bare nogle hundrede meter fra matriklen. Der er desuden loft til kip på begge førstesale, hvor gulvene udgøres af gulvbrædder i mørkt egetræ med gummifuger.

Elementer i bryggers og begge køkkener er desuden fra Invita, mens døre og vinduer er fra Velfac. Det bidrager til en behagelig, harmonisk atmosfære hele huset igennem.

 

Brosten fra Nyhavn

Foruden de to boliger byder ejendommen også på en integreret og velisoleret dobbeltgarage på 46 kvadratmeter med elektriske porte og direkte adgang til entréen via husets bryggers.

Udefra udmærker ejendommen sig ved de gamle københavnerbrosten, der blandt andet ligger i indkørslen og også omkranser havens to bede. Brostenene lå i Nyhavn, før de blev skiftet, og de akkompagneres af granitplader, der også gør det let at bevæge sig ind og ud af huset i høje hæle. Havens privatliv beskyttes endvidere af et rustikt raftehegn.

Smuk og praktisk beliggenhed

Rødvig rummer alt, hvad man skal bruge i hverdagen i form af blandt andet skole, indkøbsmuligheder og flere gode restauranter. For både børn og voksne kan der også tilbringes nogle timer i Rødvigs multihal, mens der er en god svømmehal i Store Heddinge. For dem, der er glade for at spille eller se fodbold, er der en oplagt mulighed i Store Heddinge Boldklub, som er kåret til intet mindre end Danmarks bedste boldklub i 2019.

Fra adressen kan det blive til mange gåture i den smukke natur, der har sikret Stevns Klint en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Og så tager det ikke mere end godt en time i bilen til København.

  Afstand til ...

  • Havnen1 minut
  • Indkøb2 minutter
  • Køge30 minutter
  • Stranden2 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Anders Wøhlk

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser