Langesøvej 48, 4581 Rørvig

Nybygget sommerhus ved Rørvig på hele 210 kvadratmeter

I det attraktive sommerhusområde ved Rørvig finder man denne nybyggede og særdeles elegante fritidsbolig, der præsenterer sig med et gennemført udtryk såvel inde som ude. Huset er opført efter tegninger af arkitekt Alexander Jensen, der har lykkedes med at skabe en bolig, der på én og samme tid inkorporerer den gode beliggenhed og solens bane over himlen i æstetikken. Denne understreges videre af lækre, gennemgående materialer, hvorved der udvises et betydeligt arkitektonisk overskud.

Rørvigs sandede jorde

Ejendommens placering lidt nordøst for Rørvig by er yderst attraktiv. Dette skyldes blandt andet de naturskønne omgivelser, hvor store, fredede områder er udlagt som lyngarealer - grundens 2.118 kvadratmeter vil også med tiden antage lyngens violette og rødlige nuancer, da netop disse planter trives exceptionelt vel i de sandede jorde, som kendetegner det kystnære landskab. Netop kysten finder man få minutter fra matriklen, og farvandet ved indsejlingen til Isefjorden på kanten af Kattegat er velegnet til alt fra badning til fiskeri og kajaksejlads. 

I Rørvig kan man - særligt i sommerperioden - opleve et vældigt leben med havnen som naturligt omdrejningspunkt. Den gamle fiskerlandsby byder på velrenommerede spisesteder, og i årets løb kan man deltage i alskens arrangementer for både børn og voksne. 

Arkitekturen i højsædet

Det er med en særegen arkitektur, denne ejendom træder frem. Fra facaden ses det tydeligt, hvordan bygningerne falder i tre afsnit, der knyttes sammen af en enorm ipetræterrasse. Den særlige tagkonstruktion, hvor det højeste punkt er forskudt mod syd, fremhæver det dynamiske udtryk, og den sortmalede, horisontale træbeklædning bibringer den klassiske, danske sommerhusstemning. Den stringente æstetik udmærker sig videre ved anseelige glaspartier med hvide rammer, der tjener til at bryde det ellers uniforme farveskema.

Alexander Jensen har i udarbejdelsen af tegningerne haft en klar vision om at udnytte beliggenheden til fulde, og således er beboelsesarealet tilgodeset af fremragende lysindfald, mens planløsningens store værelser og opholdsrum samtidig udstråler en luksuriøsitet. 

Luksuriøs indretning og lækre materialer

Beboelsesarealet opmåles til 210 kvadratmeter, og i kraft af de velvalgte materialer skabes en markant kontrast til facaden. I det enorme opholdsrum, hvor køkkenet og stuen forenes i ét ses mod den østlige væg et Invita-køkken. Bagvæggen udgøres af hvide, enkle skabselementer, hvilket får køkkenøens egetræsfronter til at træde endnu tydeligere frem. Loftet er ført til kip - det gælder i øvrigt også for de resterende rum og for annekset - hvilket bidrager til en luftig storrumsfornemmelse. 

Det resterende af huset består af et rummeligt soveværelse, der kan bryste sig af et tilknyttet badeværelse, som i sig selv er et indretningsmæssigt kunstværk. De samme klinker, som sås i stuen, ses tillige her, omend den glasafskærmede bruseniche er arrangeret med enorme, bronzefarvede klinker. Porcelænsbadekarret er fritstående. Annekset er i vid udstrækning en gentagelse af det just beskrevne værelsesafsnit - også her er badeværelset udført efter en stram formel. 

Den anseelige terrasse, der forbinder henholdsvis hovedhuset med annekset, er anlagt på en sådan måde, at man dels har et mindre areal, hvor man kan sidde totalt ugeneret, mens det resterende er stort nok til at kunne rumme selv betydelige selskaber.

 • Anneks 50 m²

Afstand til ...

 • Indkøb6 minutter
 • Rørvig5 minutter
 • Roskilde55 minutter
 • Strand600 meter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser