Nyvangsvej 6, 4390 Vipperød

Boliglandbrug i naturskønne omgivelser i nærheden af Holbæk

Denne ejendom ved Eriksholm er enestående på mange måder. Omgivelserne er særdeles naturskønne, bygningerne er velholdte, og så er byens bekvemmeligheder at finde inden for kort afstand.

Det bedste fra land og by

Der er ingen tvivl om, at dette er en landlig beliggenhed. Ejendommen er omgivet af åbne marker, og fuglesang er noget af det eneste, der høres her. På den store grund er der både enge, skov og en mose, så der er mulighed for såvel dyrehold som jagt. Samtidig er det let at gøre brug af de mange butikker og spisesteder i Holbæks levende centrum, som nås på under ti minutters kørsel.

Der er endnu kortere til Kildedamsskolen afdeling Vipperød, og så snart børnene har lært at cykle, tager det blot et kvarter at nå frem.

Plads på alle leder og kanter

Det fulde overblik over en ejendom som denne kræver, at tallene studeres en anelse nærmere. Selve boligen består af et stuehus, hvor de 239 kvadratmeter bolig er fordelt på stueplan og en førstesal, som blev lavet færdig i 2009. Året efter blev der lavet en integreret garage på 33 kvadratmeter, og taget af denne er udnyttet som en dejlig tagterrasse, der er udgang til fra førstesal. Derudover er der en stald på 220 kvadratmeter med tre hestebokse, og det hele ligger på en 8,7 hektar stor grund. Som et ekstra plus rummer grunden også en ridebane med lys.

Gennemtænkt planløsning

I den ene ende af stueplan er der to gode værelser samt et badeværelse med badekar og bruseniche, hvilket tilsammen udgør soveafdelingen. Opholdsafdelingen i den anden ende består af et velindrettet spisekøkken samt en stor og lys vinkelstue, hvor brændeovnen altid kan bidrage til stemningen og hæve temperaturen.

Resten af etagen rummer et bryggers og en hall, hvorfra en trappe fører op til første sal.

Modernitet og charme på toppen

Det ses ganske tydeligt, at første sal ikke har mange år på bagen. Etagen byder dels på en forældreafdeling og dels på endnu et opholdsområde. Forældreafdelingens soveværelse har rigeligt med skabsplads, og der er direkte adgang til et lækkert badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og hjørnebadekar med spa.

Førstesalen har også en opholdsafdeling, som består af én stor stue, hvor de blotlagte loftbjælker kaster masser af charme over rummet. Fra denne stue er der udgang til den skønne tagterrasse, hvor marker, enge og skove udgør det enestående syn.

Plads til udfoldelse i naturen

Udenfor kan eftermiddags- og aftensolen nydes i fulde drag på den flisebelagte gårdsplads, der vender mod sydvest. Mod nordøst er der anlagt en terrasse, som er leveringsdygtig i sol til morgenkaffen, og herfra er der udsigt til mosen. En del af den store grund byder også på en hyggelig have, som er omgivet af en nydelig hæk.

 • Carportareal 33 m²
 • Erhverv 220 m²

Afstand til ...

 • Holbæk10 minutter
 • Holbæk Golfklub11 minutter
 • Indkøb6 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser