Brændholtvej 104, 4340 Tølløse

Velholdt villa i naturskønne omgivelser

Denne fine, solide ejendom ligger omtrent tre kilometer øst for landsbyen Undløse i det kuperede, midtsjællandske terræn. Huset er løbende vedligeholdt med gedigne kvalitetsmaterialer, og den cirka 3,68 hektar store grund byder på både skov, mulighed for at etablere foldarealer til dyrehold og en skøn have. 

Villa med landligt anstrøg

Fra facaden præsenterer villaen sig nydeligt med et halvvalmet tegltag og hvide mure, der under tagrenden afsluttes af en dekorativ gesims. De rødmalede døre og vinduesrammer står harmonisk hertil. Stilen er klassik og landlig – den passer naturligt ind i det grønne, bakkede landskab. 

Inden døre fordeler det samlede beboelsesareal på 211 kvadratmeter sig over to niveauer. I stueplanet finder man køkken-alrummet, hvor det charmerende, specialfremstillede køkken toner frem. Fronterne er udført i pæretræ, mens bordpladen med kogeapparaturet og ved køleskabet er af granit. Køkkenets udtryk er elegant, og qua vinkelkonfigurationen er bord- og skabspladsen rigelig. Under trappen i entréen er der arrangeret med et praktisk viktualierum.

Alrummet prydes af en brændeovn og her indrettes nemt et spiseafsnit. I den tilstødende stue, er der en behagelig stemning, blandt andet takket være lysindfaldet og det massive trægulv.

Boligens stueplan udfolder sig fra den centrale fordelingsgang, og her har man videre to værelser, et bryggers og et badeværelse. Sidstnævnte er udstyret med en muret, cylindrisk bruseniche og et gulv af kvarts – også her er inventaret specialfremstillet,  

Ad den smukke egetræstrappe tilgås førstesalen, hvor strategisk placerede skråvinduer sørger for et fortrinligt, rigt lysindfald. Først møder man endnu en stue, der smykkes af egetræsgulve, og ud fra denne har man i gavlenderne to værelser mod syd og et værelse mod nord. Afslutningsvist er der på førstesalen et pænt toilet.

En skøn have og en grund med muligheder

Grunden opmåles til cirka 3,68 hektar og kan groft inddeles i fire mere eller mindre adskilte afsnit. Rundt om selve huset er anlagt en skøn have med en græsplæne og flere kroge med læ, hvor man kan tage ophold. I denne del er der opført et havehus i massiv lærketræ, der ud over at være en hyggelig tilføjelse også er en æstetisk fornøjelse – videre har man opstillet en træpavillon.

Det andet afsnit af grunden ligger mod vest og består af løv- og granskov, mens det tredje afsnit mod nord er velegnet som foldareal. Mod syd på den anden side af den lidet befærdede vej finder man den resterende del af grunden, og her har man ydermere en stålhal til sin rådighed samt muret hønsehus og isoleret værksted. Denne vil være uundværlig, skulle man gøre brug af muligheden for dyrehold – den er forberedt til løsdrift, ligesom der allerede er forberedt vand og etableret et isoleret rum, der vil kunne tjene som saddelrum.

Stilhed og natur

Skønt grunden byder på dejlige opholdsarealer og fine muligheder, er der endog i nærområdet et stort potentiale for at nyde den omkringliggende natur. Blot få skridt fra ejendommen kan man træde ind i fredsskoven Galge Overdrev – dette er i særdeleshed et fredfuldt område at spadsere i.

Stilheden er en af stedets væsentlige kvaliteter, og de ugenerede og private forhold kommer både dyr og mennesker til gode: dyrelivet er rigt, og grunden besøges af alt fra ræve, harer og ugler til råvildt og ejer kan desuden drive jagt på området. 

På trods af den landlige beliggenhed er afstandene til hverdagens gøremål ingenlunde uoverskuelig. Indkøb kan klares i den nærliggende by Undløse, hvor også pasningstilbud og skole er tilgængeligt – skolebussen afgår fra havelågen.

Tilsvarende er det let at komme rundt i landet, da rejsetiden til henholdsvis Odense og København beregner sig til cirka en time. Holbæk nås på blot 20 minutter i bil.

 • Udbygning Samlet 335 m²

Afstand til ...

 • Holbæk20 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Motorvej10 minutter
 • Skolebus30 sekunder

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser