Åbent hus: 24.11.2019 fra kl. 13:00 til kl. 13:45

Nørrevang 2, 4300 Holbæk

Formidabel patriciervilla med masser af plads i Holbæk

Denne klassiske og flotte ejendom blev opført i 1907, og undergik i 2008 en gennemgribende renovering, hvor også tilbygningen blev føjet til. Husets omtrentligt 100 år gamle, charmerende sjæl er under arbejdet på fornemmeste vis blevet bibeholdt, da alle ændringer og forbedringer er foretaget i overensstemmelse med det oprindelige udtryk.

Et sammenhængende udtryk

Det er tydeligt, at ejendommen på alle leder og kanter er både velholdt og usædvanligt gennemtænkt. Husets facade fremtræder med hvidmalet murværk, og gavlene har dekorative gesimser. De sorte, blanke teglsten og den sortmalede sokkel står knivskarpt –  de sprossede vinduer indrammer og forener delene til en elegant helhed. Det sort-hvide farveskema er ikke kun markant på facaden, for også indenfor i stueetagen har man valgt sortmalede, fyrretræsgulve som kontrast til de hvide vægge. Stuklofterne korresponderer med det kunstfærdige murerarbejde, hvorved man har skabt en tydelig rød tråd fra ude til inde.

Centralt i stueplanet ligger det flotte JKE Designkøkken, der med hvide, glatte fronter og en mørk granitbordplade endnu viderefører det stilrene, elegante farvevalg. Der er god plads til køkkenarbejdet, og rundt i vinklen er væggen praktisk dekoreret med lyse klinker. Spisestuen ligger i umiddelbar forlængelse heraf, og i de tre tilstødende stuer har man en behagelig, herskabelig fornemmelse.

Originale detaljer og fordelagtig pladsudnyttelse

Badeværelset i stueetagen med separat bruseniche kombinerer æstetik og funktionalitet, hvad også kan siges om bryggerset. De lette og enkle elementer, man ser i køkkenet, går også igen på begge badeværelser og i bryggerset – endnu en understregning af det gennemtænkte og uniforme udtryk, ejendommen har.

På førstesalen finder man tre flotte børneværelser, der prydes af synlige, originale træbjælker fra husets opførsel – de er alle tre udstyret med en sovehems, og det ene har udgang til en forrygende, sydvestvendt altan. Det oplagte forældresoveværelse ligger i forbindelse med henholdsvis et walk-in-closet og et rummeligt, meget nydeligt badeværelse med dobbeltbruser og to vaske samt et spa. Kælderens nuværende stand med trappenedgang fra selve boligen blev etableret i 2014, hvor man også udskiftede vinduerne på førstesalen. Underetagen er udført i samme høje kvalitet som resten af huset og rummer foruden et værksted også et disponibelt rum.

En charmerende have

Haven rummer flere dejlige terrasser. På husets sydvendte side har man etableret et skønt miljø i flere niveauer, hvor man til lyden af de høje træers blide svaj kan nyde solen, og under nævnte trækroner har man anlagt yderligere en terrasse. Haven består hovedsagligt af græsplæne omgivet af gedigne hække, så den er overkommelig at holde, hvilket dog på ingen måde er gået ud over den gode stemning. På grunden finder man også en dobbeltgarage.

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed i Holbæk på en stille og fredelig villavej, og afstanden til indkøbsmuligheder og skoletilbud er omtrent én kilometer. Tilsvarende er afstanden til Holbæk centrum og den nye Holbæk Sportby meget overskuelig. I byen finder man endvidere et stort udbud af uddannelsesinstitutioner. Det hyggelige havnemiljø ved Holbæk fjord i Isefjord findes ca. to kilometer væk. Motorvejsnettet tilgås med lethed kun få minutters kørsel fra huset; København nås på tre kvarter i bil. 

  Afstand til ...

  • Holbæk Bymidte4 minutter
  • Indkøb5 minutter
  • København59 minutter
  • Skole3 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Anders Hansen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser