Smedelodden 5, Reersø, 4281 Gørlev

Idyllisk bindingsværksvilla på Reersø

Denne charmerende ejendom på Reersø præsenterer sig med et smukt, idyllisk udtryk og en skøn udsigt. Det helvalmede, røde tegltag, det flotte bindingsværk og de firkantede sprossevinduer minder om 1800-tallets byhuse. Det er alt sammen med til at underbygge og tydeliggøre den idylliske og fredfyldte atmosfære, der hersker på stedet. Huset er bygget af de bedst mulige materialer, og ejendommen byder videre på en udbygning med en selvstændigt fungerende bolig.

Smukke omgivelser

Udsigten mod øst er yderst imponerende. I forgrunden ses hestene, der græsser på det grønne foldområde, og inden blikket når helt til vandet, ses det fredede engareal. På modsatte bred af Vejlen rejser landskabet sig på ny med høje træer og buske. Udsigten ses fra såvel huset som terrassen på gårdspladsen, og det er en sand fornøjelse at iagttage himlen i de tidlige morgentimer. 

Senere på dagen kan man med fordel nyde solen i baghaven, der er ganske ugeneret og helt lukket. Her finder man en let hævet, vestvendt træterrasse, og græsplænen er anlagt som naturgrund med stisystem i den store baghave, hvor der ofte ses rådyr.

Gennemrenoveret bolig og velfungerende anneks

Boligen er oprindeligt opført i 1937, og siden da har stedet været i samme families varetægt. Da de nuværende ejere overtog stedet i 2000 udførtes en gennemgribende renovering, hvor intet blev ladt urørt tilbage. Arbejdet udførtes med et erklæret mål om at bevare stedets originale beskaffenhed ned til mindste detalje, og som følge af den nænsomme renovering, er alt i fremragende stand og i samme smagfulde stil som tidligere.

Et af de steder, hvor den charmerende æstetik manifesterer sig tydeligst, er i køkkenet. De æblegrønne elementer og de orange vægge understøtter den stemningsfulde fornemmelse på fornemmeste facon. I køkkenet er der ligeledes en spiseplads. Tilstødende er et bryggers, der har forbindelse til et badeværelse samt et værelse, som endvidere leder til stuen – og denne tilbage til entréen og køkkenet. Bemærk også de fantastiske lofter, hvis blanke udseende med blotlagte bjælker er et nærstudie værdig. 

Førstesalen indeholder endnu en stue med blotlagte hanebånd. Den vestvendte kvist lader et rigt lysindfald strømme ind, og den har tidligere været anvendt som atelier. Etagen afrundes af et badeværelse og et regulært værelse. I den lille kælder findes et disponibelt rum, der eksempelvis kan bruges som viktualierum eller vinopbevaring. 

Udbygningen består af tre afsnit. I den vestlige ende gemmer sig et værksted, og i midten en garage. Disse var ikke omfattet af renoveringen i 2001 i modsætning til den østlige ende, der gives som en selvstændig bolig med brusebadeværelse, et mindre køkken og en soveplads. På hemsen er yderligere en soveplads.

Nærmiljøet på Reersø

Området på Reersø er kendt for sin smukke natur, men her er ligeledes et rigt kulturliv og et godt sammenhold. Kulturgruppen, den lokale kulturforening, arrangerer med jævne mellemrum blandt andet foredrag, musik og middage – det årlige krebsegilde er i særdelshed en attraktion med over 100 deltagere. Medborgerhuset er det naturlige samlingspunkt i den gamle by med kro og kirke for fastboende og turister. Der er cirka 1.100 fastboende i området.

Der er ca. 800 meter til "øens" bedste badestrand, forbi hestefolden og derefter gennem en idyllisk sommerhusvej.

Det bør slutteligt bemærkes, at de nuværende ejere har købt en grund på cirka 800 kvadratmeter mellem Strandvejen og Hesselbjergvej. Det er muligt at erhverve denne, i hvilket tilfælde man kan være forvisset om, at der ikke bliver bygget foran, eftersom området øst for Strandvejen er fredet.

 • Overdækket terasse 37 m²

Afstand til ...

 • Fugledegård Naturpark16 minutter
 • Reersø Kro1 minut
 • Reersø Strand3 minutter
 • Slagelse30 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser