Fægangsvejen 88, Dalby Strand, 4281 Gørlev

Flyt ud!

Frisk luft, hav, egne grønsager fra køkkenhaven, frugttræer, bær, nøddebuske og masser af plads til husdyr, Flot ejendom tegnet af Kim Utzon, udhus til f.eks. heste, carport til 3 biler og fyrhus med solfangere og luft-til-vand anlæg (2019). Altsammen i fredet område blot 80 m fra Storebælt. Et paradis for lystfiskere og kitesurfere. 

Arkitekttegnet ejendom på stor grund ved Storebælt

Denne unikke ejendom er tegnet af Kim Utzon, der har fået lov til at lege med rå former, imponerende loftshøjder og ufattelig meget plads. Den ugenerede havudsigt har selvfølgelig været en ledetråd i byggeriet, og fra alle opholdsrum og værelser kan der ses vand. Den 2,7 hektar store grund går helt ned til vandkanten, og området omkring ejendommen er fredet, hvorfor den landlige og fredelige beliggenhed ikke er i fare. 

Kvalitetsbyggeri på 352 kvadratmeter

Den fuldmurede ejendom blev opført i 2003. Arkitekten har sammensat en smuk blanding af mursten, beton, italiensk keramik, træ og glas, og tilsammen udgør det en bolig uden fine fornemmelser, men med store armbevægelser og masser af hjerterum. Boligens 352 kvadratmeter er fordelt på en stue med pejseindsats, et køkken-alrum, seks værelser, fire badeværelser, et gæstetoilet, et bryggers og et viktualierum. I alle de højloftede rum er der træbeton på lofterne, hvilket giver en behagelig akustik, og fra køkken-alrummet og tre af værelserne er der udgang til terrasse. Endelig skal det tilføjes, at der er Fibernet og boligen varmes op af et økonomisk luft til vand-anlæg fra 2019.

Værksted eller hestehold

Ude er der en carport med plads til tre biler, et fyrhus /værksted på 16 m², som huser varmeanlægget og har solfangere på taget, og et isoleret udhus på 60 kvadratmeter, der benyttes til opbevaring. Udhuset ligger længst fremme på grunden og minder med sin fine træbeklædning mest af alt om et lille sommerhus. 

Nøddelund, frugttræer og økologisk køkkenhave

Grunden er i dag opdelt i tre afsnit. Længst mod havet er et uopdyrket strandstykke, hvor der blandt andet gror vilde blomster og kvan, og rundt om huset ligger den skønne have, hvor du kan høste egne grøntsager, hasselnødder, valnødder, æbler, pærer, blommer, hindbær, solbær og stikkelsbær. Endelig er der et markstykke, hvor naboen gennem mange år har fået lov at dyrke raps og korn. Er man interesseret i dyrehold, er der på marken plads til flere folde.

Dalby Strand og omegn

Der er fem minutters gang til en sandstrand, hvor badegæster og lystfiskere færdes under yderst optimale forhold, og der er et kvarters cykeltur til Reersø Havn, hvor der er et charmerende maritimt miljø. Både lystfiskeri og kitesurfing er nogle af de aktiviteter, der finder sted ved Dalby Strand. Privat og offentlig skole findes indenfor få kilometer, og afstanden til Kalundborg og Slagelse er kun godt 20 kilometer.

 • Carportareal 60 m²
 • Værksted 60 m²

Afstand til ...

 • Badestrand35 sekunder
 • Indkøb10 minutter
 • Kalundborg20 minutter
 • København90 minutter
 • Reersø Kro9 minutter
 • Slagelse20 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser