Voldstien 10, Bisserup Strand, 4243 Rude

Udsøgt villa med havudsigt i fantastiske omgivelser i Bisserup.

Her kan drømmen om en udsøgt villa med havudsigt realiseres på bedste vis. Boligen udfolder sig på 175 kvadratmeter og er placeret midt i den idylliske natur og de fantastiske omgivelser i Bisserup - cirka tyve minutters kørsel fra Skælskør. Der er blot 200 meter til den pragtfulde badestrand samt en skøn udsigt til Smålandsfarvandet. Indenfor en radius af cirka én kilometer findes daginstitution, offentlig transport og indkøbsmuligheder, mens en kort køretur fører til Kirkeskovsskolen. Med gåafstand til havnen er det ingen sag at købe frisk fisk til middagsmaden eller slentre langs vandet med en is i hånden. Er der behov for luftforandring, ligger Rude Skov ligeledes mindre end én kilometer fra adressen, og her kan børn, hund og løbesko med fordel medbringes.

Yderst præsentabel og vedligeholdt bolig

Huset er tegnet af en arkitekt og er opført i 2006. Siden er det løbende vedligeholdt og fremstår yderst præsentabelt med en lys facade, rødt tegltag og mørkt træværk. Også indvendigt er boligen i en klasse for sig med sin luftige og indbydende atmosfære. Det flotte trægulv breder sig i størstedelen af rummene med undtagelse af i bryggerset og på de nydelige badeværelser, hvor der er klinker.

Opholdsmiljø med elegant Svane-køkken og pejseindsats

Stueplan byder på to værelser og et badeværelse, hvor gulvvarmen ligesom i resten af etagen sikrer, at ingen fryser om fødderne, når man træder ud af brusenichen på kølige morgener. Boligens hjerterum er det åbne opholdsmiljø. Svane-køkkenet præsenterer sig elegant og stilrent med hvide, grebsfrie fronter, egetræsbordplade samt hårde hvidevarer i kontrasterende, rustfrit stål, som danner den perfekte ramme om hjemmekokkens kulinariske udskejelser. Den veltilberedte middag nydes ved spisebordet, som kan placeres i varmen fra pejseindsatsen, hvor ildens knitren sætter den helt rette stemning for hyggeligt samvær over et glas rødvin. 

Uimodståelig tagterrasse med havudsigt

Via trappen åbenbarer førstesalen sig med en flot stue med loft til kip og et fantastisk lysindfald gennem glaspartiet, som åbner op ud til den uimodståelige tagterrasse. Her kan den friske havluft og den formidable udsigt nydes i fulde drag, og den sydøstvendte placering gør dagens første kop kaffe i morgensolens stråler til en sanselig oplevelse. Der gemmer sig yderligere et værelse med kig til vandet fra kvisten, som kan åbnes op, så man vågner op til lyden af bølgernes sagte brus. Dertil kommer endnu et badeværelse med badekar og gulvvarme samt et disponibelt opbevaringsrum.

Fantastiske udendørsomgivelser for hele familien

I den skønne have kan børnene boltre sig på græsplænen, mens de voksne nyder et glas kølig hvidvin på fliseterrassen, indtil grillmaden er klar. Udendørsarrangementet afrundes delikat med æbletærte fra eget frugttræ. Engen og stranden synes at forlænge haven på smukkeste vis, da der blot er få sekunders gang til en forfriskende svømmetur i bølgen blå, og familiens yngste vil glæde sig over den nærliggende legeplads. Dette er kort sagt et hjem og en beliggenhed, som appellerer til hele familien.

  Afstand til ...

  • Golfklub17 minutter
  • Indkøb4 minutter
  • Karrebæksminde18 minutter
  • Lystbådehavn2 minutter
  • Skælskør20 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Anders Wøhlk

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser