Forlevvej 6, 4241 Vemmelev

Velholdt landejendom med hele 320 velindrettet kvadratmeter med charmerende have

Lidt nord for Vemmelev i det vestsjællandske ligger denne fine trelængede landejendom for enden af en 700 meter lang privat vej. Ejendommen præsenterer sig fra den nydelige gårdsplads med et matsort tegltag og hvidt murværk, og rundt på den halvanden hektar store grund finder man en skøn have med læhegn og sågar en trehullers golfbane. 

Velindrettet hus fra 1900

Et af boligens kendetegn er den lyse og luftige fornemmelse, man genfinder overalt i huset. Rummene er store, og gennem de sprossede vinduer strømmer et dejligt lysindfald. 

Skønt husets høje alder er indretningen moderne. Huset er gennemrestaureret nænsomt igennem de sidste 10 år. De 230 kvadratmeter centrerer sig om det fine køkken-alrum, hvor et landkøkken pryder med sine hvide fronter og egetræsbordplade. Stilen er landlig og passer følgelig til ejendommens øvrige udtryk. I alrummet arrangeres let med et spiseafsnit, og herfra tilgås den charmerende udestue med en dejlig udsigt over de omkringliggende marker.

Alrummet og stuen er forbundet af franske døre, og i stuemiljøet bemærkes det fine trægulv: hvidpigmenteret ask. I den modsatte ende af boligen har man et vidunderligt soveværelse med et stort glasparti og tilknyttet walk-in-closet, der blev etableret i 2014. I samme afdeling gives dertil et badeværelse med et badekar på løvefødder, ligesom også bryggerset med egen indgang er placeret her. Ved bryggerset er et viktualierum og et toilet, og stueplanet afsluttes af en fornem gildesal med kiploft, mens man på førstesalen har endnu tre værelser, hvoraf det ene er udstyret med walk-in-closet, og en hems, der strækker sig ud til gildesalen. Endnu et toilet er til rådighed på førstesalen.

En spiselig have

Grunden måler halvanden hektar, og haven er exceptionelt velanlagt. Den er blevet til i samarbejde med en havearkitekt, der blandt andet har foreslået vildtvenlige beplantninger. Haven gives på indersiden af et tilplantet læbælte og indeholder frugttræer og bærbuske i rige mængder – alt fra brombær, boysenbær og hindbær til blomme-, æble- og pæretræer er at finde. Der er endda et ferskentræ.

På den østlige side af huset er der en betragtelig stenterrasse, som stammer helt tilbage fra husets oprindelse i 1900, ligesom der i haven er opstillet en hyggelig pavillon, der endvidere gør det glimrende som væksthus. Herfra kan man fornøjes over den lille sø, som tillige er placeret i dette afsnit af grunden. Vandet omkranses af blandt andet siv og underbygger den rolige, fredelige stemning, der hersker på ejendommen. Også udsigten til de vidtstrakte, åbne landskab bidrager væsentligt hertil.

På græsarealet langs den private vej – cirka 7000 kvadratmeter i alt – har man opført en golfbane med tre huller. Naturligvis udstyret med flag og teesteder. 

Udbygninger og muligheder

I den tredje længe er der arrangeret en god garage samt værksted, og på husets nordlige side er der opført en udbygning, som kan bringes i anvendelse efter behov. Der er udmærkede muligheder for at bruge dele af boligen til liberalt erhverv, men desuagtet hvilke fremtidsplaner, man måtte have, vil man kunne drage nytte af den fordelagtige beliggenhed.

Vemmelev nås hurtigt i bil, og her er alle hverdagens fornødenheder tilgængelig. Skole, pasningstilbud og indkøb foruden sportsaktiviteter og foreningsliv er således ikke langt væk, skønt man til stadighed har glæde af den landlige idyl og stilheden. 

Afstanden til regionens større byer er tilsvarende overskuelig. Distancen til Slagelse og Korsør tilbagelægges på omtrent ti minutter, mens Odense og København kan besøges på henholdsvis 40 og 60 minutter.

 • Værksted 100 m²

Afstand til ...

 • Indkøb6 minutter
 • København70 minutter
 • Slagelse15 minutter
 • Vemmelev Skole 6 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser