Højåsen 25, 4230 Skælskør

Ekstraordinær trempelvilla med panoramaudsigt over Storebælt

Denne udsøgte villa i Skælskør er enestående på flere måder. Blandt andet i sin arkitektoniske fremtoning i tre forskydninger, der sikrer jer et optimalt lysindfald i den arkitekttegnede bolig i halvandet plan, der er beklædt med brede vinduespartier. De store vinduer sikrer jer samtidig et fuldstændig fantastisk vue over området, og fra de to store altaner er der en udsøgt panoramaudsigt over Storebælt.

Velgennemtænkt planløsning, kvalitetsmaterialer og smukke detaljer

Trempelvillaen fra 2010 fremstår i flot stand med den vandskurede og hvidmalede facade, røde tegltag og store zinkkviste. Integreret i ejendommen er en isoleret dobbeltgarage med to fjernstyrede el-stålporte. Fra garagen er der direkte indgang til bryggerset, hvilket især er en fordel på årets kolde måneder.

De 202 m² er fordelt på halvandet plan, og hele huset fremstår stort set vedligeholdelsesfrit. Her er tænkt over moderne løsninger som gulvvarme overalt, der suppleres med et effektivt solvarmeanlæg. Desuden er der gennemgående materialevalg, hvilket sikrer et stilrent og stringent udseende gennem hele boligen. Dette ses blandt andet med de hvidlakerede egetræsgulve på førstesalen og de elegante sandfarvede, italienske klinker i hele stueplan, som består af bryggers, badeværelse hall og et misundelsesværdigt køkken-alrum. Køkken-alrummet er stilfuldt indrettet med hvide elementer fra HTH, granitbordplade og kvalitetshvidevarer fra Miele, som blandt andet tæller en ekstra bred induktionskogezone.

Børneafsnit, udsøgt master bedroom og store altaner

På førstesalen ligger et flot badeværelse og de tre børneværelser, som er samlet i den ene ende. To af værelserne har udgang til en vestvendt altan, mens forældresoveværelset, som ligger uforstyrret for sig selv, har udgang til den større altan, der får sol fra morgen til aften. Værelset er desuden udstyret med et walk-in-closet.

Samlingspunktet er stuen, der takket være de brede panoramavinduer og loft til kip har en lys og luftig atmosfære. Stuen har også udgang til den største af de to altaner, der begge har hårde trægulve og er afskærmet af glasplader, der ikke tager noget af udsigten. Denne er nemlig helt vidunderlig med sit vue over Agersøsund og Storebælt samt et glimt af sejlbådene, der glider over vandet. Det hele bliver kun bedre, når I samtidig kan nyde de smukke solnedgange.

De lune temperaturer og udsigten kan I også sætte pris på fra haven, der er holdt helt enkel og i stedet er udstyret med en stor flisebelagt terrasse, hvoraf en del er overdækket for behagelig skygge.

En beliggenhed tæt på både praktik og nydelse

Ikke kun har I godt udsyn over området, I har heller ikke langt til de naturskønne omgivelser ved Kobæks skov, sø og velbesøgte strand med badebro. Mere praktisk anlagt bor I tæt på vuggestue, børnehave og skole samt Skælskør centrum, som er en velbevaret gammel købstad med et idyllisk havnemiljø. Desuden skal det nævnes, at I får knap femten minutters kørsel til motorvejstilkørsel i henholdsvis Slagelse og Korsør.

Alt i alt en udsigt, beliggenhed og villa der alle tre kan betegnes som enestående.

  Afstand til ...

  • Guldagergård7 minutter
  • Indkøb3 minutter
  • Kobæk Strand 5 minutter
  • Slagelse by22 minuter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Anders Hansen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser