Musholmvej 22, 4220 Korsør

Flot Lind & Risør-villa med fremragende beliggenhed i Korsør

Denne fortrinlige bolig har en særdeles fordelagtig beliggenhed i Korsør, og ejendommen præsenterer sig ude såvel som inde med et nydeligt og gennemført udtryk. Materialerne er velvalgte og skaber en rød tråd, som kan følges i hele huset, mens den eminente planløsning udnytter de 240 kvadratmeter til det fuldeste. Skønt huset er opført i 2005, har man udført adskillige væsentlige forbedringer af både praktisk og æstetisk karakter, og boligen toner frem i absolut indflytningsklar stand.

Klassisk æstetik i en højfunktionel form

Fra facaden bemærkes det stilrene og enkle udseende, der med et klassisk anstrøg imponerer fra første færd. Det hvidmalede, vandskurede murværk blev repareret så sent som i 2017 og giver et formidabelt helhedsindtryk i samspil med det røde tegltag. Under tagrenderne og ved gavlene er der udsmykket med murede gesimser, og de sprossede vinduer og dørpartier bidrager tillige til det fornemme udtryk.

Indenfor understreges boligens kvaliteter blandt andet af trægulvet af ask, der løber i størstedelen af boligens rum – kun i alrummet og på badeværelserne har man af praktiske hensyn valgt lyse klinker. Trægulvet blev senest slebet og lakeret i 2018 og resultatet er følgelig ganske suverænt. I hele stueplanet er der indlagt gulvvarme.

Videre bør man bide mærke i, at alle fastnaglede skabselementer er af samme, stringente type, hvilket blot yderligere underbygger den allerede tydelige og gennemtænkte stil, som ejendommen byder på – uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med funktionaliteten.

En vellykket planløsning

Boligens veldisponerede planløsning udfolder sig på bedste vis med det store køkken-alrum som centrum. Køkkenet er i 2018 blevet forsynet med nye låge- og skuffefronter fra HTH, og elementerne er opstillet i en vinkelform med en tilhørende kogeø. Fronterne er hvide, og bordpladernes lyse nuance matcher flot klinkerne på gulvet, mens Siemens-hvidevarernes børstede stål på elegant vis giver en kontrast til det velindrettede køkken.

Køkken-alrummet føles luftigt, hvilket blandt andet skyldes, at man har ført de renoverede lofter til kip, ligesom en dør til det fine terrasseområde giver en dejlig stemning i rummet.

Fra alrummet tilgås husets egentlige opholdsstue. Her smyger lofterne sig tilsvarende under taget, og som i alrummet modtager stuen et rigt og behageligt lysindfald fra de sydvestvendte glaspartier. Via stuen er der adgang til et værelse, mens man fra alrummet kan gå ind i det oplagte forældresoveværelse, som har tilknyttet et walk-in-closet og et stort badeværelse med separat bruseniche og spa.

I den sydøstlige ende af huset finder I yderligere tre regulære værelser samt et nydeligt badeværelse, ligesom det er her, man tilgår det praktiske bryggers, hvor Vaillant-fyret fra ultimo 2016 står. Ligeså med entréen, der foruden at tjene som indgang også er bindeled mellem stueplanet og førstesalen. På førstesalen har man endnu to værelser til sin rådighed – disse blev indlemmet i boligen i 2010. Ejendommen rummer således i alt syv værelser.

Fine udearealer og en behændig beliggenhed

Umiddelbart foran stuen og alrummet har man etableret et skønt terrassemiljø, hvor der er arrangeret med blandt andet et udespa og –bruser. Der er selvsagt tillige gode muligheder for blot at nyde solen eller de lune sommeraftener i ugenerede omgivelser. 

Fra den velanlagte og relativt vedligeholdelseslette have har man kig til Storebæltsbroens pyloner, og ved indkørslen har man opført en dobbeltcarport, der endvidere rummer et isoleret værksted.

Fra et beliggenhedsmæssigt synspunkt er ejendommen særdeles velplaceret med alle hverdagens fornødenheder indenfor rækkevidde. Afstanden til Korsør, hvor man finder alt fra indkøb og specialbutikker til skole og pasningstilbud, tilbagelægges på få minutter i bil, og kysten ved Storebælt er tilsvarende tæt ved i gåafstand. Også fra et trafikalt perspektiv er adressen hensigtsmæssig, for det er let at opnå forbindelse til både det nationale tognet samt motorvejsnetværket.

Afstand til ...

 • Højbjerg Hundeskov2 minutter
 • Korsør5 minutter
 • Tog3 minutter
 • Vand3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser