Jarlsvej 13, 4200 Slagelse

Sjælfuldt liebhaversommerhus få øjeblikke fra Storebælt

Komfort, materialer og beliggenhed er i særklasse på Jarlsvej 13 i dette udsøgte liebhaversommerhus ved det skønne Drøsselbjerg, hvor udsigten til Storebælt taler for sig selv. Her i de naturskønne omgivelser - få øjeblikke fra stranden med havets vuggende bølger - finder man en indre ro i denne idylliske oase til den søde ferietid.

Tæt på vand og natur

Her kan intet forstyrre feriefreden, når man få øjeblikke efter ankomsten til sommerhuset kan stå i strandkanten og mærke den afkølende effekt fra det funklende vand på fødderne. Hvis det ikke er nok, kan man fra den kommende badebro hoppe i havet og føle den tilfredsstillende effekt fra Storebælt. I det lukkede sommerhusområde er man omgivet af skøn natur, der inviterer til rolige spadsereture, hvor man på sin vej kan møde krydsende egern og måske spotte havfugle ude i horisonten. Er cyklen at foretrække, kan Stillinge Strand nås på et lille kvarter, hvor det også er muligt at foretage større indkøb til opholdet.

Vedligeholdt fristed med en flot træterrasse

Omkring sommerhuset finder man en nyanlagt, sydvestvendt træterrasse fra 2018, som stuen har to udgange til. Terrassemiljøet er ugeneret, og giver de skønneste betingelser for at nyde eftermiddagssolen fuldt ud, mens blikket drages mod den fabelagtige udsigt over havet. Her kan man koble af under markisens behagelige skygge på en sensommeraften eller invitere vennerne til barbecue og kølig hvidvin. Gæsterne kan parkere på den modsatte side af huset ved det mindre anneks.

Sommerhuset er løbende blevet vedligeholdt, så det på alle parametre fremstår i fremragende stand. Blandt andet er det opdateret med en ny varmtvandsbeholder i 2014, og i 2016 kom turen til en ny varmepumpe. Ejendommen opvarmes primært af varmepumpen, mens der i de tre værelser er elpaneler.

Fornyet energi i en sjælfuld atmosfære

Når man træder indenfor, indhylles man i en sjælfuld atmosfære, som kendetegner sommerhusets gennemførte indretning. Det kommer især til udtryk i det vidunderlige opholdsmiljø med plankegulve i fyr, hvor grænsen mellem stuer og køkken-alrum er flydende og smukt overlapper hinanden. Det eminente lysindfald kommer naturligt fra de brede vinduespartier, der elegant dominerer rummet. Ved spisebordet omkring køkkenet kan man om aftenen betragte lysskæret fra den integrerede, åbne pejs, hvilket medvirker til en hyggelig stemning. Huset er indrettet med to åbne pejse, således at man også kan lade sig betage af ildens knitren fra dagligstuens bløde omgivelser.

Lækkert materialevalg og god plads

Der er gode arbejdsbetingelser for hjemmets kok i det fine HTH-køkken med moderne hvidevarer. Her skal man lægge mærke til den iøjnefaldende køkkenbordplade i teaktræ, der har meget flotte afslutninger ved væggen. I det smagfulde badeværelse med stor bruseniche ses fine detaljer med et dekorativt mønster på flere af skabslågerne i rummet. Badeværelset har ligeledes vaskefaciliteter og gulvvarme, som man også finder i entréen. Ydermere har sommerhuset tre dejlige værelser, der giver optimale betingelser for nattesøvnen.

Som det kan fornemmes, er dette tydeligvis et udsøgt sommerhus på en eftertragtet beliggenhed ved Storebælt.

  Afstand til ...

  • Badestrand1 minut
  • Indkøb7 minutter
  • København80 minutter
  • Slagelse20 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Anders Hansen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser