Pilevej 19, 4200 Slagelse

Sjældent udbudt liebhaversommerhus i første række til Storebælt

 Det er ikke hver dag, der er mulighed for at købe et af de fritidshuse ved Stillinge Strand, som ligger i første række til Storebælt og den børnevenlige sandstrand, som området er kendt for. Ofte går de i arv gennem generationer - og med god grund.

Udsigten til Storebælt med broen i det fjerne er noget ud over det sædvanlige. Det gælder også i dette huse, som ligger dejligt fredeligt uden større veje nærved, og alligevel med ikke mere end ti minutters spadseretur til både restauranter, is- og kaffehus centralt i Stillinge Strand.

Spektakulært lysindfald

Ejendommen er tegnet af arkitekt Torben Spang, der i 1996 stod bag en grundig ombygning af det oprindelige hus fra 1907. Han har blandt andet skabt et spektakulært lysindfald fra vandsiden mod vest, hvor solen om aftenen synker ned bag Storebælt i horisonten og maler husets inde- og udearealer i smukke orange og lyserøde nuancer.

Mange muligheder

Fritidshuset rummer hele 203 vintervenlige kvadratmeter, der er yderst funktionelt fordelt over halvandet plan, så man let kan bevæge sig rundt mellem værelser og stuer. Dertil kommer en fuldisoleret dobbeltgarage fra 2007 på 42 kvadratmeter. Garagen har et praktisk aktivitetsrum på førstesalen.

Allerede nu har ejendommen desuden en integreret værelsesafdeling, som rummer to værelser og et disponibelt rum - og som tilbyder masser af privatliv for besøgende langvejsfra. Alle bygninger er beklædt med matchende, sort træværk og hvide vinduesrammer - og alt stå fuldstændig klar til, at de nye ejere kan rykke ind.

Dejligt lunt om vinteren

Hovedhuset er yderst velisoleret og opvarmes ved luft-til-luft-varmepumper, så her hurtigt kan blive behageligt varmt, og det også er let at holde en forholdsvis lun temperatur, når man kommer herud - også om vinteren.

Om sommeren er her en skøn, farverig udsigt til den grønne naturgrund, den lyse sandstrand og de blå bølger - og om vinteren vil man kunne iagttage maleriske hvide og grålige udgaver af strandlandskabet.

Skøn udsigt året rundt

Udsigten kan nydes fra et stort stuemiljø i stueplan, hvor der også står en brændeovn og let adgang til køkkenet. Og den kan nydes fra et master bedroom og en udsigtsstue på førstesalen, hvorfra der er udgang til en rummelig tagterrasse. Alt i alt byder ejendommen på fire værelser, tre badeværelser og mange forskellige indretningsmuligheder.

Ugeneret gårdhavemiljø

Udearealet kan groft sagt deles op i to. Mod vest, ligger en delvist overdækket træterrasse ved huset, hvorfra man kan spadsere direkte gennem naturen og ned til stranden. På den anden side er der anlagt en stor, solrig og fuldstændig ugeneret gårdhave, hvor der altid er godt med læ.

Stillinge Strand byder på et pulserende sommerliv, og når man har fået nok, kan man trække sig tilbage til roen på sin egen grund. Alt dette befinder sig bare 12 kilometer fra Slagelse - og cirka en times køretur fra både Odense og København.

 • Garage 42 m² fra 2007

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • Kragerup Gods20 minutter
 • Slagelse30 minutter
 • Stillinge Strand1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser