Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted

Gennemrenoveret liebhaverejendom med historie og plads en masse

1.300 m² under tag, smukt haveanlæg og naturskøn beliggenhed. Den pladskrævende og naturinteresserede køber får det ikke meget bedre end her på Drueholm mellem Køge og Ringsted. Den trelængede liebhaverejendom byder foruden en lang historie på omkring 1.300 m² under tag, og da ejendommen er gennemgribende renoveret, fremstår alt pænt og velholdt. Det store og smukt anlagte parkanlæg, der omgiver villaen, fuldender den helstøbte ejendoms herskabelige udtryk.

Uspolerede naturoplevelser tre kvarter fra København

Ejendommen omkranses på alle sider af et åbent marklandskab, der sammen med nærområdets mindre skovstykker tiltrækker et rigt dyreliv, hvor rådyr, ræve, harer, fasaner, falke og ørne er repræsenteret. Jagtmuligheder og naturoplevelser venter med andre ord lige uden for døren, og samtidig er der ikke langt til byens tilbud. Ejendommen er placeret mellem Køge, Ringsted, Haslev og Borup, så der er få minutters kørsel til både indkøb, institutioner, skoler og sportsfaciliteter. I bil tager turen til henholdsvis Syd- og Vestmotorvejen blot fem minutter, køretiden til Kastrup Lufthavn er 35 minutter, og det centrale København kan nås på tre kvarter.

Lang historie med adeligt islæt

Drueholm blev i sin tid opført som forvalterbolig til den nærliggende Juellund Hovedgård, der blev oprettet i 1694 ved sammenlægning af to andre gårde med historie helt tilbage til 1300-tallet. Jens Juel, der stod for sammenlægningen og gav navn til hovedgården, var en markant adelsmand i 1600-tallet, og for den historieinteresserede er der nok at gå på opdagelse i med den over 400 år lange og fyldigt dokumenterede historie. I 1931 blev Drueholm foræret til sognet og fungerede i de følgende godt 30 år som skole, hvorefter bygningerne har huset et trykkeri, en behandlingsinstitution, et filmstudie samt en kombination af privatbolig og showroom for en stuk- og indretningsdesigner. Gennem de seneste 13 år af ejendommens historie har den fungeret som kursuscenter.  

Klassisk arkitektonisk kvalitet

Ankomsten til ejendommen sker via en nydelig indkørsel med smedejernsport og formklippede hække, og takket være den grusbelagte gårdsplads' rotunde er tilkørselsforholdene optimale. Fra gårdspladsen præsenterer det symmetriske bygningsværk sig majestætisk med rødmuret facade, matchende sadeltag og hvide sprossevinduer af nyere dato. Hovedbygningens gavlkvist med fransk altan fuldender det helstøbte udtryk, som også er videreført i de to mindre gæstehuse, der begge har køkken, bad, stue og værelse.  

Nyere og gennemgribende renovering

Mellem 2004 og 2014 blev ejendommen minutiøst istandsat for et tocifret millionbeløb og med sans for såvel kvalitet som æstetik. De talrige forbedringer tæller blandt andet 40 nye branddøre, smukke trægulve i store dele af hovedhuset samt ægte romersk stuk, friser og paneler. Desuden er både kælder og førstesal i østfløjen nye, ligesom der i boligen er indrettet tre køkkener, hvoraf det ene kan godkendes til restauration.

Koldtvandssystemet og el-installationerne udskiftet, der er installeret nyt ventilationsanlæg samt varmesystem med fire kraftige luft-til-vand-varmepumper. Soklen er drænet omkring hovedparten af ejendommen, og der er etableret eget mikrobiologisk rensningsanlæg.

Masser af plads både inde og ude

Ejendommens megen plads og utallige rum giver et væld af indretnings- og anvendelsesmuligheder. Stueplan byder blandt andet på fire stuer, to køkkener og et værelse, og på førstesalen finder man yderligere 14 værelser og tre badeværelser. Kælderen rummer det tredje køkken samt flere badeværelse, toiletter og disponible rum.

Også udenfor er der plads til at slå ud med armene, og det store parkanlæg sørger med sine solskinsterrasser, havebassin og gamle beplantning for de bedste forudsætninger for et solbeskinnet udeliv.

Med adresse på Drueholm indskriver man sig med andre ord i en lang historie og får samtidig plads, muligheder og idylliske omgivelser i rigt mål.

 • Erhverv 626 m²
 • Udbygning 108 m²

Afstand til ...

 • Indkøb4 minutter
 • Kastrup Lufthavn35 minutter
 • København45 minutter
 • Køge15 minutter
 • Motorvej5 minutter
 • Skole, daginst. mv.5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser