Ringstedvej 661, 4100 Ringsted

Stor, moderniseret ejendom mellem Køge og Ringsted - ideel til bolig, hestehold og erhverv

Både for bolig, erhverv og hestehold bliver beliggenheden på Ringstedvej 661 ikke meget bedre. Her kommer man nemlig til at bo for enden af en lille markvej med en fantastisk fred og ro samt en dejlig, fri udsigt over de åbne marker, så langt øjet rækker.

Nem adgang til motorvejen

Fra adressen er der nem adgang til Vestmotorvejen. Det betyder, at her kun er lidt over en halv times køretur til Kastrup Lufthavn - og lidt under en time til Odense. Samtidig holder bussen blot 400 meter fra hoveddøren. Den kører til Køge og Ringsted på godt 20 minutter.

Beliggenheden bliver med andre ord en stor fordel, når familiens praktiske gøremål skal ordnes. Derudover kan medarbejderne nemt og hurtigt ankomme til adressen om morgenen. Det skal videre bemærkes, at der er flere hyggelige skovområder i nærheden - perfekt til en tur på hesteryg.

Grundigt moderniseret i 2007 og Newyorker-inspirerede kontorer

Hele ejendommen blev grundigt renoveret i 2007 - under kyndig vejledning af arkitekt Oliver Grundahl. Det drejer sig om stuehuset, som oprindeligt blev opført i 1906 og tæller 273 boligkvadratmeter - ligesom det gælder de yderligere næsten 1.000 kvadratmeter, der er godkendt til erhverv. Også den fine staldbygning med fire hestebokse blev lavet, så den lever op til alle moderne krav og retningslinjer.

Erhvervsafdelingen har tidligere huset en installationsvirksomhed, men kunne passe til mange forskellige formål med to store lagre, antistatiske værksteder og newyorker-inspirerede kontorer på det gamle høloft med højt til loftet, loft til kip og blotlagte loftsbjælker. Der er lagt fibernet, ligesom der er gulvvarme i hele stueafdelingen.

Også for heste er forholdene luksuriøse. Foruden de fire hestebokse er her et foderrum og et saddelrum med skabsplads, ligesom der er plads til hestesolarie. Derudover er hele den 4,8 hektar store grund indhegnet og udlagt med græsfolde, ligesom den kan præsentere en stor, drænet ridebane med grus.

12 terrasseudgange

Siden totalrenoveringen i 2007 er boligen grundigt vedligeholdt, så den præsenterer sig meget flot med gulvvarme på samtlige kvadratmeter. I stueetagen er alle vinduer på nær et enkelt udskiftet med terrassedøre, så om sommeren kan man åbne helt op og lukke den friske luft indenfor. Både fra stue, køkken-alrum, badeværelse og bryggers er der udgang til haven.

Køkken-alrummet er stort og lækkert med bordplader i henholdsvis sten og træ og med et udsøgt kig til den flotte, grønne grund. Her er et smukt lysindfald det meste af dagen. Når solen går ned, kan der tændes op i den dobbeltsidede pejseindsats, der også kan ses fra stuen, som vender mod syd.

Usædvanligt store værelser
Gulvet i stuen udgøres af pænt, lyst træ, og det samme gør sig gældende i de tre usædvanligt store værelser, man finder på førstesalen. Det ene værelse har eget badeværelse, mens alle værelserne har loft til kip, blotlagte spær og mere end fire meter op til loftet.
 
Værelserne orienterer sig mod syd og den godt beplantede have. Nord for stuehuset ligger en intim gårdsplads, der har rigtig godt med læ og indbyder til lune timer under åben himmel både forår og efterår.

 • Hestestald 325 m²
 • Lade 240 m²
 • Kontor 645 m²

Afstand til ...

 • Kastrup Lufthavn34 minutter
 • Køge15 minutter
 • Motorvej4 minutter
 • Skole, daginst. mv.5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser