Bølshavn 4, Maglehus, Bølshavn, 3740 Svaneke

Udsøgt sommerresidens med havudsigt på Bornholms nordøstkyst

Maglehus er en sommerresidens ud over det sædvanlige, som udfolder sig på 197 kvadratmeter feriebolig samt en kælder på 112 kvadratmeter. Hele herligheden er placeret på en enorm grund på 1,7 hektar. Ejendommen er bygget i klassisk bindingsværksstil i 1935 og var oprindeligt en dobbelt aftægtsbolig til landbrugsejendommen Maglegård.

Naturskøn beliggenhed nær havnen

Med en beliggenhed i den hyggelige, lille by Bølshavn på Bornholms nordøstkyst er der garanti for naturskønne omgivelser med de karakteristiske, smukke klipper og havet lige i nærheden, hvilket I har udsigt til fra flere af boligens rum. Huset ligger kun få hundrede meter fra den lille badehavn, der fungerer som byens samlingspunkt, og derudover fører bilen hurtigt til nærmeste indkøbsmuligheder.

Gennemrestaureret med respekt for oprindelig stil og charme

Den historiske bolig er gennemrestaureret med respekt og forståelse for den oprindelige stil og charme samt med kompromisløs kvalitet overalt. I perioden 2006-2007 blev der foretaget store ændringer - blandt andet blev der lagt vand ind, da der i forvejen var egen brønd, og ejendommen blev tilsluttet det kommunale kloaknet. Et nyt oliefyr og olietank blev installeret sammen med nye radiatorer, mens huset blev isoleret på alle ydervægge, og loftet fik lagt isolerende gulv i hele boligens længde, så der nu er rigelig mulighed for rummelig og tør opbevaring. Badeværelset på førstesalen blev etableret, der blev lavet nyt køkken og badeværelse i stueetagen, og kælderen blev gravet ud med gulvvarme. Også her etablerede man et badeværelse. Alle vinduer blev isoleret med OPTI-glas, og overalt blev der malet og tapetseret. Både i stueetagen og i kælderen er der nu også brændeovne. Indkørslen blev renoveret med en ny stenmur med indlagt lys. Seneste skud på moderniseringsstammen er det nye, flotte tegltag fra 2017 - så der er ingen grund til at spekulere på renovering de kommende år.

Fra stueetagens vindfang møder man en rummelig entré og trapperum med skoskabe og bænke. Badeværelset på venstre hånd har varme under skibsplankegulvet, høje paneler, to klassiske håndvaske med indbyggede spejlskabe over og håndbyggede reoler under samt en bruseniche med hvide Metro-fliser. Det tilstødende soveværelse har væg-til-væg-tæppe på gulvet og blivende skabe.

Veludstyret kvalitetskøkken

Det store spisekøkken fra Køkkensnedkeren er veludstyret med gulvvarme, to vaske med franske armaturer fra Lemérand, et nyere induktionskomfur, en integreret emhætte, Miele-opvaskemaskine samt et stort køleskab.

Via glasskydedøren tilgås spisestuen med udgang til terrassen, og de dobbelte glasdøre fører videre ind i den hyggelige stue, hvor den hvide, svenske brændeovn sørger for en lun atmosfære. Den sidste dør for enden af stuen leder til nord-entréen og dermed trappen til førstesalen.

Skøn første sal

Heroppe åbenbarer der sig en fantastisk udsigt til have og hav. Der gemmer sig en møblérbar repos indrettet som arbejdsplads samt en stue med skunkskabe. Derudover befinder der sig tre soveværelser. To større på henholdsvis ca. 12 og 10 kvadratmeter samt et mindre, som kan bryste sig af en specialbygget væg-til-væg-seng med en bredde på 175 centimeter. Værelserne deles om et nydeligt badeværelse med gulvvarme under fliserne, der er lagt som skaktern. Derudover er der et badekar med løvefødder, en separat bruseniche samt håndbyggede nicher med indlagt lys. Det er værd at nævne, at alle rum på førstesalen og i stueetagen, på nær den ene stue, er tapetseret med smukt tapet fra Farrow & Ball.

Yderst anvendelig kælderetage

Der er klinkegulv med gulvvarme overalt i kælderen, som består af en mellemgang med reolopbevaring samt udgang til den sydlige kældertrappe, et vaskerum med en stålvask og en praktisk, lang bordplade samt vaskemaskine og tørretumbler, et træningsværelse med trægulv, et stort rum med brændeovn, et depotrum med udgang til den nordlige kældertrappe, et badeværelse med bruseniche i italienske mosaiksten og sidst, men ikke mindst, et spillerum med poolbord. I kælderen er der endnu et køleskab samt en skabsfryser.

Spektakulær naturgrund

Udendørsomgivelserne er lige så spektakulære som boligen selv. På denne kæmpe naturgrund i forskellige niveauer får man mulighed for at opleve lidt af hvert i det kuperede terræn med vandløb, park, klipper og æblelund, hvorfra der er et udsøgt vue til havet, og man kan plukke alt fra æbler og kirsebær til ramsløg og valnødder. Der er desuden en gammel garage tilknyttet på grunden og et soldæk med eftermiddagssol. Fra spisestuen opnås direkte udgang til træterrassen i ipe-træ med svensk-inspirerede balustre, som afskærmes af en markise, og her kan morgensolen nydes sammen med dagens første kop kaffe med havkig til den ene side og vue over den parklignende have til den anden. Det bliver næppe mere idyllisk.

  Afstand til ...

  • Badestrand30 sekunder
  • Golfklub20 minutter
  • Gudhjem10 minutter
  • Indkøb i Svaneke6 minutter
  • Nexø12 minutter

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Hans M. Lilienhoff

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre kigger på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser