Tørslevvej 45, Tørslev, 3630 Jægerspris

Firelænget landejendom i det historiefulde landskab ved Roskilde Fjord

Maglehøjgårds godt 27 hektar jord indbyder til så mange, lange gåture i det varierede, historiefulde landskab mellem Roskilde Fjord og Isefjord, at der dårligt kan blive tid til også at nyde det flot istandsatte stuehus. Og det er en skam.

Gamle gravhøje

Stuehuset emmer nemlig ligeledes af historisk charme med den oprindelige planløsning velbevaret og med loft til kip og synlige, hvidmalede hanebånd på førstesalen, der også har en smuk udsigt over ejendommens have, skove, marker, enge og søer - og til grundens to gamle, gravhøje, der begge stammer tilbage fra bronzealderen. Den fredede Maglehøj er egentlig en moræneaflejringsbakke fra istiden, som siden har fået en gravhøj på toppen - og som nu også lægger navn til gården.

Totalrenoveret i 2006

Ejendommen blev opført i 1777 og præsenterer sig stemningsfuld og indbydende med solgult murværk, fine sprossevinduer og en hyggelig gårdsplads mellem de fire længer. Stuehuset blev totalrenoveret i 2006 og er siden holdt så godt ved lige, at alt står i flot stand - klar til indflytning på de 240 boligkvadratmeter, der fordeler sig over halvandet plan. Dertil kommer mere end 1.000 kvadratmeter i gårdens øvrige bygninger. Her er blandt andet to store haller til opbevaring eller til fest, ligesom her en gammel stald.

Velegnet til hestehold

Grunden er med sine mange hektar land ideel til mange forskellige former for dyrehold, ligesom landskabet er ideelt til jagt af blandt andet fasaner, agerhøns, råvildt og harer. Her er desuden flere marker, der i øjeblikket er borforpagtet, men som man også selv kan vælge at tage sig af.

Ny motortrafikvej

Derudover skal det bemærkes, at anlæggelsen af den nye motortrafik vej over Roskilde Fjord berører en yderlig del af ejendommen - og giver muligheder for blandt andet anlæggelse af hestefold og ny beplantning. Forbindelsen skulle være helt klar til anvendelse i slutningen af 2019, så turen til København kan klares på godt 40 minutter. Der bliver ligeledes anlagt en ny og lækker adgangsvej til gården.

Skøn, uspoleret udsigt

Selve stuehuset ligger fredeligt tilbagetrukket fra den nedgravede motortrafikvej bag tæt beplantning og ejendommens udhuse - og med en uspoleret naturudsigt mod syd uden spor af menneskelig bebyggelse. Boligen byder i alt på fire rummelige værelser, der fordeler sig med to i stueplan og to på førstesalen. Der er endvidere et badeværelse på begge etager. De to værelser i stueplan vender begge mod øst, så man kan vågne med morgensolen, og det ene har egen udgang til haven mod syd. Derudover kan etagen fremvise to store stuer med sprossevinduer mod både nord og syd.

Integreret køkken og stue med plads til 30 spisende gæster

Den ene stue har opgang til førstesalen og et charmerende, gammelt sildebensgulv samt synlige loftsbjælker, mens den anden med plads til 30 spisende gæster har en moderne brændeovn samt et lyst, integreret køkken med speciallavede bordplader i henholdsvis stål og 15 cm tykt massivt elmetræ, hvor træet stammer fra ejendommens egen skov. Fra køkkenet kan maden i øvrigt hurtigt bæres gennem stuen og ud på en stor, solrig træterrasse.

Smukt lysindfald

Førstesalens værelser har hver et vidunderligt lysindfald fra tre forskellige verdenshjørner. Og det største har i øvrigt eget walk-through-closet og badeværelse. De to værelser ligger i hver deres ende af huset og bindes sammen af en sydvendt stue med ovenlysvinduer samt af en stemningsfuld biblioteksgang med indbyggede reoler.

Nær Jægerspris og Frederikssund

På trods af de landlige omgivelser befinder man sig ikke mere end godt ti minutters køretur fra både Jægerspris og Frederikssund. Og i den nærtliggende landsby Gerlev er der både børnehave og vuggestue. Skuldelev Havn ligger en cykeltur borte via den naturskønne Fjordstien, som desuden leder til Frederikssund i den modsatte retning langs Roskilde Fjord. Den cykeltur er utroligt smuk og tager godt et kvarter.

 • Hestestald I alt: 435 m²
 • Udbygning 144 m²
 • Lade 280 m²

Afstand til ...

 • Frederikssund Golfklub6 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Poulsens Ishus, Jægerspris12 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser