På Lyngen 14, 3390 Hundested

Stor familievilla i første række til Isefjorden

Denne 257 kvadratmeter store ejendom ligger smukt i første række til Isefjorden. Mellem grunden og vandet er der blot et grønt bælte med lyng og en gangsti, og derfor skal man ikke gå mange skridt, før man befinder sig helt ned ved vandkanten med nogle af Nordsjællands bedste badestrande.

På alle tidspunkter af året får man Nordsjællands spektakulære solnedgange serveret lige uden for døren, og den kystnære placering og stilhed har en meditativ indvirkning på livet.

Opvokset grund få skridt fra vandkanten

Huset er placeret højt i terænnet, og det giver en ubeskrivelig flot udsigt over fjorden og fjordgabet mod Kattegat, hvor sol og hav mødes. Udsigten er endnu mere levende ude på den 1.067 kvadratmeter store grund, hvor gamle træer kaster skygger på græsplænen, når solen skinner. Foran huset er der et større græsareal, som inviterer til leg og spil.

Tæt på skole, indkøb og et livligt havnemiljø

Det er oplagt at gå lange ture langs vandkanten, og I sommerhalvåret emmer det af liv på Hundested Havn og Lynæs Havn. Ejendommen ligger midt mellem de to havne med cirka en kilometer til hver. Fra Lynæs Havn foregår meget vand- og sejlsport, mens Hundested Havn i højere grad indbyder til restaurantbesøg og handel. På det idylliske næs slår windsurferne sig løs i de perfekte bølger. Selv om det naturligvis er vandet og de martime omgivelser, der stjæler opmærksomheden, så ligger alle hverdagens fornødenheder inden for bekvem afstand. Der er cirka en kilometer til Hundested Skole og til Fakta. Derudover er der daginstitution, idrætsfaciliteter og specialbutikker i Hundested by.

Masser af indretningsvenlige kvadratmeter

Huset er opført i 1982 og fremtræder utroligt velholdt med rødbrune klinkegulve og lyse trægulve. Der er også plads til forbedringer, da de to badeværelser og køkkenet er af ældre dato.

Boligens helt store kvalitet er de mange veludnyttede kvadratmeter, som er fordelt på et stueplan og en førstesal. Indretningen er tilmed fleksibel alt efter ens behov. I stueplan rummer huset en hyggelig vinkelstue med rustik brændeovn. Fra rummet åbner to døre op til en læfyldt terrasse med frit udsyn over vandet. Herudover er der et nydeligt køkken med direkte udgang til en stor overdækket terrasse.

Stueplan rummer desuden to værelser, et bryggers og det ene af de to badeværelser.

Førstesalen har storslået udsigt over vandet fra den store, indretningsvenlige opholdstue med rustik brændeovn. Fra stuen er der udgang til en overdækket balkon, hvor man har udsigt over vandet så langt øjet rækker. Etagen rummer også et stort forældreafsnit, som består af et soveværelse samt boligens andet badeværelse.

Afstand til ...

 • Asserbo Golf Klub12 minutter
 • Halsnæs Bryghus4 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Knud Rasmussens Hus, museum10 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser