Søborg Søvej 16, Søborg, 3250 Gilleleje

Attraktiv ejendom med mulighed for hestehold

Ugeneret grund med udsigt over åbne marker. Denne ejendom er perfekt til naturelskeren, der gerne vil have langt til naboerne og åbne vidder omkring sig. Her er stald med mulighed for at holde heste, og det omkringliggende landskab inviterer til lange rideture gennem eng og skov.

Huset er gennemgribende istandsat, og holder man af lys og luft, er boligen det helt rigtige match. Boligen byder på masser af kvadratmeter, og fem værelser giver god plads til børnefamilien. Samtidig er her pragtfulde terrasser, hvor man kan slappe af i solen og nyde den betagende udsigt ud over landskabet omkring ejendommen.

Et lyst og luftigt hjem

Villaen er gennemgribende istandsat og stod færdig i 2015. Træbeklædte ydervægge skaber sammen med sprossevinduerne og de franske døre et særdeles charmerende førstehåndsindtryk, som fortsætter inden døre. Gulvvarme via jordvarme i alle rum sørger for en behagelig temperatur, og synligt træværk skaber sammen med boligens sublime lysindfald en indbydende atmosfære.

Dette opleves især i opholdsområdet, hvor køkken-alrummet og stuen glider ud i ét. Her strømmer det naturlige lys ind fra fire verdenshjørner og fra oven, og kombinationen af stuens nydelige plankegulv og køkkenets flisegulv skaber en velfungerende opdeling af det åbne rum. Køkkenet forener det moderne og strømlinede med landkøkkenets charme, og den dobbeltsidede indsatspejs sender hyggebarometeret til tops.

Fra køkkenet er der direkte adgang til et praktisk bryggers og videre til den integrerede garage med elport. Stueplanet byder desuden på fire gode værelser samt et stort badeværelse med bruseniche og hjørnebadekar. På førstesalen findes foruden en møblérbar repos boligens master bedroom, som både har walk-in-closet, badeværelse og udgang til en sydvendt tagterrasse med en uforlignelig udsigt.

Ugeneret oase i naturen

Udsigten kan også nydes fra den store sydvestvendte terrasse i terræn, der egner sig fortrinligt som ramme om sommerens måltider og lange dasedage på solsengen. Familiens yngste har en stor græsplæne at lege på, og her er rigelig plads til både trampolin og fodboldmål. Samtidig giver haven masser af plads til at anlægge køkkenhave, så måltiderne kan suppleres med grøntsager af egen avl. Ejendommen fuldendes af en stald med seks hestebokse, og området er oplagt til lange rideture gennem terrænet. Vil man hellere køre på mountainbike eller slide løbeskoene, er omgivelserne ligeledes et slaraffenland.

Fra adressen er der kort adgang til Søborg, som både byder på daginstitution, skovbørnehave og Søborg Privatskole. Fra adressen er der ligeledes blot en kort køretur til Gilleleje Golfklubs bane. Desuden kan strandene ved Gilleleje let nås, og byens hyggelige havnemiljø er et oplagt udflugtsmål for søndagsturen.

Dette er med andre ord en attraktiv ejendom i naturskønne omgivelser med mulighed for at holde heste.

 • Hestestald 90 m²

Afstand til ...

 • Gilleleje11 minutter
 • Golfklub9 minutter
 • Græsted10 minutter
 • Indkøb5 minutter
 • Skole, daginst. mv.5 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Wøhlk

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser