Bjørstrupvej 26, 3230 Græsted

Sublim ejendom ud til fredfyldte Harager Hegn

Ikke mange ejendomme imponerer på så mange parameter som dette ekskvisitte liebhaveri. Med udsigt til svajende trætoppe og åbne vidder så langt øjet rækker, er dette i sandhed en fredfyldt og stilfærdig beliggehed ud til Harager Hegn syd for Græsted. Derudover skaber boligens charme, dens fantastiske elegance og de mange lækre løsninger i indretningen et helt henrivende hjem på 233 kvadratmeter.

Idyllisk åndehul

Dette idylliske sted ligger på et nordvestligt punkt med direkte adgang til den beskyttede skov, Harager Hegn, der er en del af den store Gribskov. For enden af den 400 meter lange vej er der ingen naboer - blot lyden af fuglenes sagte fløjten i det fjerne. Her kan man observere råvildt og ræve i skumringstiden samt følge med i årstidernes skiften. 

På trods af dette ubeskrivelige åndehul får man stadig ikke langt til alt, hvad man har behov for i dagligdagen med kort afstand til Græsted og Helsinge. Her venter et udvalg af faciliteter såsom skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Som en bekvemmelig tilføjelse er man ligeledes hurtigt på motorvejsnettet og kan være i København på tre kvarters tid.

Rummelighed, minimalisme og fine detaljer

Allerede ved første blik tiltrækker den fænomenale villa sig opmærksomhed med sin arkitektoniske udformning med hvide facader, store glaspartier og sort, glaseret tegltag fra 2007. Huset er muret, bygget i de bedste kvalitetsmaterialer og har blandt andet maksimal facadebeskyttelse. På den ene side smyger en ny, smuk træterrasse sig, som kun højner det harmoniske helhedsindtryk.

Denne stilsikre linje forsætter inden døre på de 233 kvadratmeter, hvor man overordnet har lagt vægt på et minimalistisk design, mens hvert rum stadig har karakteristiske detaljer såsom specifikke materialer; eksempelvis italienske fliser eller dekorativt tapet. I huset er der desuden en integreret dobbeltgarage med adgang til et kontor og et værksted samt gulvvarme i begge badeværelser og køkken-alrum.

Efter bilen er parkeret, kan man træde tørskoet ind i bryggerset med grønlige fliser. Vælger man i stedet hoveddøren, åbenbarer den nydelige hall sig, hvorfra der er adgang til et badeværelse med muret bruseniche. Ved siden af badeværelset ligger et værelse, og ellers munder hall'en ud i det skønne køkken-alrum, som uden tvivl er husets kerne. Det prydes af et stort køkken i en lys sandfarve, der matcher perfekt med flisegulvets betoning og de lidt mørkere bøgetræsbordplader. Ved kogeøen er det i stedet sort, indisk granit med integreret induktionskogezone, som blikket drages mod. Ellers kan man se frem til en ekstraordinær pyrolyseovn, hårde hvidevarer fra Miele samt masser af plads til at placere det aflange spisebord i lysindfaldet fra de brede vinduespartier og franske døre.

Vidunderlig udsigt og lounge stemning

Førstesalen tilgås fra trappesatsen i hall'en, som leder til en fantastisk stue med vue udover de frodige områder fra vinduerne, der vender i tre forskellige retninger. Rummet har ligeledes flotte, massive Junkers-trægulve i rødbøg - som en ekstra service har den nuværende ejer tilbudt at genbehandle gulvet med olie efter overtagelse, så det fremstår som nyt. Fra stuen er der ydermere udgang til en enestående og firkantet fliseterrasse med vandtæt membran.

Fortsættes færden på førstesalen, møder man et værelse og et master bedroom med ægte lounge stemning, som rummets atmosfære og det fornemme tapet med lodrette striber medvirker til. Her er garderobeafdeling, udgang til endnu en terrasse og eget luksuriøst, lyst badeværelse, der sågar har en sauna til selvforkælelse.

Afstand til ...

 • Græsted By6 minutter
 • Indkøb6 minutter
 • København50 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser