Åbent hus: 30.11.2019 fra kl. 12:30 til kl. 13:00

Hyrdebakken 5, 3220 Tisvildeleje

Skønt lysindfald og spændende indretning lige ud til Tisvilde Skrænt

 Rummeligt og tiltalende sommerhus med fredet natur som nabo. Velkommen til en absolut herlig beliggenhed lige ud til et fredet område ned til Tisvildeleje Strand. På Hyrdebakken 5 har vi nu fornøjelsen af at præsentere en rummelig fritidsbolig med god plads og sin helt egen stil, der er gennemført med fokus på at opnå det bedst tænkelige lysindfald.

Naturskøn beliggenhed med få skridt til sandstrand

Fra ejendommen er der udsigt over det grønne og fredede område ved Tisvildeleje Skrænt og selvfølgelig til vandet, der breder sig ud i horisonten. Der er trapper, som fører ned over skrænten til det hvide strandsand og det klare, rene badevand.

Fra den lille lukkede vej kommer man også nemt omkring såvel til fods som i bil. Der er blot cirka 300 meter til nærmeste indkøb og 500 meter til Tisvildeleje Station.

Sommerhuset indeholder hele 183 anvendelige etagemeter fordelt på 2 plan

Huset er opført i 1960 og sidenhen opdateret, så man både ude og inde mødes af spændende vinkler og unikke arkitektoniske detaljer.

Man træder ind i entréen via et glasparti, der blot er ét blandt flere, der sikrer de indendørs arealer et dejligt lysindfald.

I det nedre af boligens to plan ligger køkkenet og en spisestue, som har vindueskarnapper og udgang til en stor terrasse. Etagen har to værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe og egen udgang til terrassen.

I forbindelse med etagens badeværelse er der sauna, og foruden bruseren her er der installeret en ekstra bruser i et gangareal, så man nemt skyller saltvandet bort efter en svømmetur ved stranden – eller de mudrede støvler, hvis man har været på en rigtig efterårstravetur.

Det er i øvrigt også i nedre plan, at man finder husets bryggers.

Øvre plan byder på et spændende stuemiljø med brændeovn og direkte havblik samt åben forbindelse til en repos ved etagens to værelser. Et af disse værelser er husets master bedroom med skabsvæg og eget badeværelse samt udgang til en stor udsigtsterrasse.

Lukket og ugeneret have

Haven skråner ned mod byen og er lukket og ugeneret. Her får man foruden terrasserne, der er sydvendte, en pergola og en stor græsplæne med smukke gamle træer.
Er man til spændende arkitektur, og ønsker man et rummeligt og velindrettet sommerhus ved strand og fredet natur, finder man det lige her – på Hyrdebakken 5.

  Afstand til ...

  • Badestrand2 minutter
  • Indkøb4 minutter
  • København50 minutter
  • Lejet4 minutter
  • Privat strandtrappeJa

  Vil du kontaktes?

  Mægler

  • Anders Hansen

  • Ejendomsmægler MDE og DSE

  Andre besøgende har kigget på disse boliger

  • Salgsvurdering

   Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

   Bestil salgsvurdering
  • Kundeudtalelser

   Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

   Se kundeudtalelser