Markvænget 12, 3210 Vejby

Dette charmerende fritidshus ved Vejby Strand ligger på en 2.549 kvadratmeter stor naturgrund, som stopper lige dér, hvor det lyngklædte bakkelandskab begynder, og hvor havet møder den brede sandstrand.

Udsigten over vandet kan nydes inde fra huset og ikke mindst fra det hævede terrassemiljø og den opvoksede have.  

Charmerende fritidshus og stort anneks

Huset præsenterer sig i bedste fritidshus-stil med grønmalede træbjælker, som brydes harmonisk af hvidemalede vinduesrammer. Den ægte sommerhuscharme fortsætter inde i den 124 kvadratmeter store bolig, hvor synlige bjælkekonstruktioner og flotte trægulve sættes smukt i scene af dagslyset, som finder vej ind gennem store vinduespartier. Udover de veldisponerede kvadratmeter følger der en mindre kælder samt et anneks med et værelse og en brugbar underetage med til herligheden - der er med andre ord masser af plads til familien og overnattende gæster. 

Store vinduespartier, loft til kip og synlige bjælker

Husets store oplevelse er den fantastisk skønne stue, hvorfra der er frit udsyn over haven og videre ud over det blågrønne vand. I loftet bryder de synlige bjælker, ligesom loft til kip skaber masser af luft i det store, indretningsvenlige rum. Der er endvidere brændeovn og skydedør ud til en overdækket terrasse, som er hævet, hvilket giver et endnu bedre view. Herudover er der et nydeligt køkken med masser af albuerum samt bord- og skabsplads, ligesom der er udgang til den overdækkede terrasse. Der er indbyggede skabe i det ene af de to rummelige værelser, som begge har plads til dobbeltsenge. Som en ekstra luksus er der vaskefaciliteter, med opmuret bruseniche på det lækre badeværelse, hvorfra der er videre forbindelse til en sauna - et skønt sted at finde ro efter en forfriskende dukkert. 

Havemøblerne kan opbevares i kælderen, som byder på et disponibelt rum med god plads til opbevaring. Annekset er placeret højt i terrænet et godt stykke fra huset, hvilket giver en privat ramme om eksempelvis overnattende gæster. Det indeholder et skønt rum med loft til kip og synlige bjælker. Rummet har desuden god plads til en stor seng, sofagruppe og sofabord. I underetage er der et disponibelt rum med indbyggede reoler. 

Flot opvokset have med små hygge- og solkroge

Haven er en smuk, blomstrende oase med et væld af hygge- og solkroge på de mange velplacerede terrasser. En flot havesti smyger sig fra huset ned til annekset, og det kuperede græsareal omkranses af velduftende buske.  For enden af haven åbenbarer vandet sig, så det bliver en nem sag at starte dagen med en forfriskende dukkert efterfulgt af morgenkaffe i solen.  I haven er der en 3000 liter nedgravet regnvandsbeholder med pumpe og gødningsanlæg, der forsyner 4 vandhaner placeret strategisk til vanding. Som normalt i Danmark er vandet fra vandværket meget kalkholdigt. Derfor er ejendommen forsynet med et helt nyt afkalkningsanlæg. Foran huset er der dobbelt carport til bil og cykler.

Tæt på indkøb, cafeer og Heatherhill

I sommerferien kan man klare de daglige indkøb hos den lokale sparkøbmand, og der er cykelafstand til Vejby by, Rågeleje og Tisvildelejes hyggelige cafeer og restauranter. Naturen byder sig til i det skønne Heatherhill, hvis violette, lyngbeklædte landskab er er særligt smukt, når solen skinner på det. 

 • Garage 18 m²
 • Carportareal 50 m²

Afstand til ...

 • Indkøb3 minutter
 • København50 minutter
 • Tisvilde By10 minutter
 • Vejby Strand2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser