Ravnebakkevej 4, Høbjerg, 3200 Helsinge

Skønt boliglandbrug med god plads og velbeliggende i smukke omgivelser

Dette boliglandbrug ved Solbjerg Engsø er enestående på så mange parametre, at det er meget svært at finde noget, der kan måle sig med det. Her er der rigeligt med plads både i boligen og på grunden, og med i købet følger masser af ekstra kvadratmeter i de tilhørende bygninger. Samtidig er der tale om en landlig beliggenhed i kort afstand til indkøb og institutioner.

Ren idyl i naturskønne omgivelser

Ejendommen ligger helt uforstyrret for enden af en lukket vej, hvor dyrene trives. Blandt andet holder både havørne og fiskeørne til i området. Der er ganske få skridt til Solbjerg Engsø, og fra både stuehuset og terrassen kan synet af den store sø nydes. Faktisk er det ikke kun søen, der er med til at skabe den flotte udsigt, for mod syd og øst omkranses søen af Gribskovs høje træer.

Selvom det hele med rette virker meget landligt, gør beliggenheden det også let at få klaret de daglige gøremål. Eksempelvis tager det mindre end et kvarter at cykle til Gribskov Skole, og det er endnu hurtigere at køre til Helsinge, hvor der er en bred vifte af indkøbsmuligheder.

Albuerum både inde og ude

Selve boligen består af et velholdt stuehus, hvis 290 kvadratmeter bolig fordeler sig på stueplan og første sal. Facaden fremstår yderst velholdt, og tegltaget samt de sprossede vinduer bidrager til det charmerende udtryk. Med til stuehuset hører tre gode tilbygninger, og alle disse bygninger har stråtag. På de ekstra kvadratmeter er der både hobbyrum, værksted, garage og masser af opbevaringsplads somt gode muligheder drive noget erhverv. Sælger har i år fået indlagt Fiber baseret bredbånd i ejendommen. 

Alle bygningerne ligger på en af de i alt tre matrikler, som følger med i købet. Tilsammen giver de lidt over 10 hektar jord, og en del af dette er udnyttet til en nydelig have. Desuden er energiudgifterne meget lave, da der både er jordvarme og solceller.

Kvalitet som gennemgående tema

En omfattende renovering i 2004 har efterladt stuehuset i flot og indflytningsklar stand. Selvom kun ydervæggene er genanvendt, er det klassiske udtryk fortsat intakt blandt andet takket være det hvidpigmenterede gulv af brede fyrretræsplanker. Stueplan er indrettet med et enkelt værelse foruden et bryggers og et badeværelse med bruseniche.

Resten af etagen giver gode rammer for socialt samvær, hvilket eksempelvis kan være fællesmadlavning i det velindrettede køkken eller middag i spisestuen. Derudover kan familien samles i opholdsstuen i nærheden af brændeovnen eller i havestuen fra 2009, som udover et fremragende lysindfald har loft til kip.

Første sal til hygge og privatliv

Fra spisestuen fører en trappe op til endnu en opholdsstue på første sal, hvor der er synlige loftbjælker og adgang til en lille hems. På begge sider af stuen er der et stort værelse, og et af dem har i øvrigt eget badeværelse. Det ene af værelserne er knap 30 kvadratmeter og benyttes som arbejdsværelse, men det kan oplagt deles i to mindre værelser.

Enestående udsigt og hyggelig gårdsplads

Fra opholdsstuen er der udgang til en flisebelagt terrasse, hvor synet af havens mange flotte planter og buske kan nydes. Og med Solbjerg Engsø i baggrunden bliver det næsten ikke bedre. Det skulle dog lige være på gårdspladsen, hvor stuehuset og to af tilbygningerne skaber et udsøgt udeområde, som er helt afskærmet.

 • Lade 114 m²

Afstand til ...

 • Helsinge by9 minutter
 • Indkøb8 minutter
 • København35 minutter
 • Ree Golfklub4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser