Villingebæk Strandvej 524A, White Elephant, 3120 Dronningmølle

Arkitekttegnet sommerhus med formidabel udsigt

Smagfuldt, stilrent og i samspil med strandomgivelserne.

Besøgende i sommerhuset på Villingebæk Strandvej må have god tid – for det kan være svært at fjerne blikket fra stedets intet mindre end storslåede udsigt. Fra husets opholdsrum, terrassen og haven kan I falde i staver over Dronningmøllebugtens vande og skue helt til Nakkehoved Fyr og Kullens klippeskrænter på klare dage.

Selve huset fortjener dog mere end blot et hurtigt øjekast, for det er et arkitektonisk pragtstykke, der vil give jer særdeles elegante rammer at tilbringe ferier og fridage i.

Arkitektonisk inspiration fra Nantucket

Oprindeligt stod her et fritidshus fra 1978, men det blev udvidet og ombygget i 2012 – kun det oprindelige fundament og murene står tilbage.

Arkitektonisk set er der hentet inspiration fra den amerikanske østkyst. På hvalfangerøen Nantucket er bebyggelsen i tæt kontakt med vand og vejrlig, og de typiske Cape Cop-træhuse smelter smukt sammen med naturen.

Samme effekt har arkitekt Martin Løkkegaard fremelsket: Facadens akaciespånbeklædningbliver med tiden lysegrå som strandens drivtømmer, ligesom skifertaget spiller sammen med omgivelsernes farvetoner.

Ubrudte vinduesflader og udsøgte naturmaterialer

Tagkonstruktionen hviler på hvide søjler, hvilket muliggør en stor, ubrudt vinduesflade mod Kattegat i det højloftede opholdsrum.

I køkkenafdelingen er der naturskifer på gulvet, mens Multiform-elementerne leger med kontraster i form af varme træfarver og det kolde stål.

Opholdsrummets store pejs har naturstensbeklædning, og ligesom i størstedelen af huset er der brede egetræsplanker på gulvet. Med andre ord: Naturinspirationen kan også spores i interiør og materialevalg.

Ud over det smukke opholdsrum får I fire værelser, garderobefaciliteter og to badeværelser, hvoraf sidstnævnte på smagfuld vis er beklædt med glasmosaik og  udstyret med Vola-armaturer. Et kælderrum giver plads til husets varmepumpe, opbevaring og mulighed for vaskefaciliteter.

Feriedage på terrassen og stranden

Grundens græsplæne og de store, åbne terrasser sikrer en uforstyrret udsigt mod vandet. På landsiden af huset er der også terrassearealer og haverum, hvor I kan skue ud over Strandvejen og videre mod det flotte, nordsjællandske lyngområde Rusland.

Husets tagkonstruktion fortsætter ud over en del af terrassearealet, så I har mulighed for at vælge en skyggeplads på hede sommerdage.

Fra grunden kan I gå lige ned på stranden, der indbyder til at bygge strandslotte, daske i vandkanten og bade i det klare vand.

Afstand til ...

 • Badestrand30 sekunder
 • Dronningmølle6 minutter
 • Hornbæk Havn6 minutter
 • Indkøb4 minutter
 • Tennisklub7 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Anders Hansen

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre besøgende har kigget på disse boliger

 • Sælg min bolig

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser