Carl Blochs Gade 59, 11. tv., Det høje hus i Æggepakkeriet, 8000 Aarhus C

Udsigt mod ARoS, Marselisskovene og til vandet

Det var fra 1930’erne og 50 år frem, at der blev pakket æg til både nær og fjern i disse ejendomme, der nu har ganske andre former og funktioner. På denne centrale placering er der nemlig etableret eksklusive boliger i 2020. Udsigten, lyset og stilen er tre årsager til denne lejligheds succes, og hertil kommer fællesfaciliteter såsom den lækre tagterrasse.

Når det historiske og det nye mødes

Den sjove baggrund har meget passende giver ejendommen tilnavnet Æggepakkeriet, og dette dækker over en sammenslutning af flere bygninger. Denne lejlighed er placeret i den del, man kalder Det Høje Hus, og bygningen har grund til at trone. Den opmærksomme vil nok allerede have spottet, hvordan linjerne på bygningen nemlig deler udtryk med Rådhuset.

Indenfor er der imidlertid ikke mange spor fra fortiden. I stedet hersker en tidssvarende æstetik med en gennemført, moderne komfort. Dette kommer blandt andet til udtryk i den gennemgående gulvvarme såvel som bevidstheden om harmoni. Bemærk eksempelvis trægulvet, der kun brydes på badeværelset af nydelige fliser. Tilsvarende er elementerne i køkkenet og badeværelset begge fra HTH.

Detaljer, lys og udsigt

Det hvide, glatte HTH-køkken akkompagneres af CoreStone-bordplader, som på den fritstående ø er ført ned langs gavlene. Øen imponerer desuden med de tre vinkøleskabe, mens køkkenet herudover har en Quooker. Hele fem franske altaner og en regulær altandør karakteriserer opholdsmiljøet med lys og luft som helt naturlige elementer. Byens udtryk forandrer sig alt afhængigt af, hvilket af de høje glaspartier, man bevæger sig hen til. ARoS’ evige regnbue, tårnet på Aarhus Domkirke, skove i flere retninger og vandet med gule rapsmarker i horisonten. Skubbes altandøren helt til side, integreres den overdækkede altan nærmest i rummet og tilbyder ekstra opholdsmiljø i de varme måneder. Herfra er udsigten selvsagt tilsvarende dragende.

Det ene værelse har også udgang til altanen såvel som en fransk altan, og sidstnævnte beriger ligeledes det andet værelse. Badeværelset fuldender den gennemførte æstetik, som allerede er etableret. Den helstøbte håndvask ledsages af en Vola-vandhane, og den store regnbruser afskærmes af en glasvæg. Der er desuden plads til en vaskesøjle.

En fremragende tilføjelse

Æggepakkeriet deles om den sublime tagterrasse, som må siges at være ekstraordinært tiltalende. Læg blandt andet mærke til orangeriet med udekøkken, eller ret opmærksomheden mod loungeområdet med solskærm. 

Trumfen er naturligvis udsigten fra lejlighedens 11 sal. Heroppefra dukker endnu flere pejlemærker nemlig op, og byens puls kan følges på behagelig, rolig afstand.

Aarhus, når det er bedst

Kulturfaciliteter, rekreative områder, byliv og alt det praktiske forenes uproblematisk i dette storartede nærmiljø. Eksempler på udflugtsmål er Godsbanen, Musikhuset Aarhus og selvfølgelig ARoS, som alt sammen ligger indenfor en halv kilometer. Der er samtidig under den dobbelte afstand til Den Gamle By og Kunsthal Aarhus.

Aarhus Å løber lige på den anden side af vejen, og Brabrandstien er ideel til løberuter. Mod nord er Botanisk Have placeret, og mod øst kan Mølleparken, Rådhusparken eller Musikparken agere pitstops, før man når ud til havnemiljøet.

Endelig er det de mange specialbutikker og nicheforretninger, der sammen med Aarhus Streetfood såvel som øvrige restauranter, caféer, bagerier og vinbarer forsøder fritiden. Der er også kun en kort cykeltur til den fremragende stemning i Latinerkvarteret. Det giver næsten sig selv, at supermarkeder, Letbanen, dagtilbud og skoler også er en del af nærmiljøet.

 

 • Altan 19

Afstand til ...

 • Aarhus MidtbyUdenfor døren
 • AROS4 minutter
 • Cafeér og restauranter1 minut
 • Musikhuset4 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser