Fabersvej 56, 8900 Randers C

Finesser og kvalitet centralt i byen

Bedre Byggeskik ligger til grund for denne karakteristiske murermestervilla fra 1930, der løbende er istandsat med respekt for arkitekturen. Den murede gesims, de hvide sprossevinduer, vingeteglstaget og de røde mursten sætter stilen, som følges op af en gammel, lukket have med behov for minimum vedligehold. Ejendommen er placeret centralt i Randers, der som bekendt kombinerer by og natur, hvorfor alt findes inden for kort rækkevidde.

En varm velkomst og gode løsniner

Ved ankomst på ejendommen føres man ind gennem porten i teaktræ, og samme materiale er tilmed anvendt på carporten. Således markeres kvaliteten allerede udendørs, hvor man ydermere kan bemærke lærketræsterrassen. De to hævede terrasser er opført i cirka 2016. Den enkle, opvoksede beplantning som supplement til plænen cementerer sammen med bålpladsen den herlige stemning, der kendetegner ejendommen.

Alle vinduerne - inklusiv viftevinduerne i begge ender af gavlen - er i 2012 skiftet sammen med bagdøren og havedøren. I 2014 er boligen efterisoleret med papirsuld, mens man i forår og sommer 2022 er ved at afhøvle og sæbebehandle gulvene i opholdsstuerne samt udskifte til zinktagrender.

Charmen fortsætter indenfor

De historiske vingesus afsløres indendørs i form af stukkatur og rosetter samt de originale døre og ikke mindst terrazzogulvet i entréen. Til dette har man tilføjet moderne kvalitetsløsninger, der eksempelvis giver sig til kende i Invita-køkkenet, hvor de hvide elementer ledsages af en lækker, massiv træbordplade i amerikansk valnød.

Fra køkkenet er der dobbeltdør til terrassen og videre adgang til stuerne. Der indledes med spisestuen, som forbindes med de to åbne stuer, og samlet set er der god plads til indretningen. Udgangspunktet for møblementet er helt optimalt med de fine detaljer og det slående lysindfald.

I hallen er der adgang til gæstetoilettet, mens den svungne trappe leder op til førstesalens soveafdeling. Denne udgøres af tre gode, regulære værelser, og hertil kommer badeværelset. Sidstnævnte er udført med både bruseniche og spabad, og derudover skal man bemærke bordpladen i riverwashed granit.

Til slut suppleres de 203 boligkvadratmeter af en kælder på 121 kvadratmeter med et badeværelse med brus, et vaskerum og fire disponible rum. Kælderen har egen udgang til haven.

Det centrale liv i Randers

Ejendommen er placeret således, man får en forrygende udsigt over byen. Dette afslører samtidig, hvor central placeringen er med midtbyens mange tilbud i gåafstand. Alt det praktiske er selvfølgelig også let tilgængeligt med daginstitution, privatskole og folkeskole samt STX, HHX og EUX inden for overskuelig rækkevidde. I henhold til pendling er det en klar fordel, at der kun er lige over én kilometer til togstationen, ligesom motorvejen tilgås på godt fem minutter.

Foruden centrums butikker og spisesteder har byen også kulturfaciliteter såsom teateret og masser af natur, som strækker sig ind i bylivet. Der er flere parker i nabolaget, mens de fantastiske arealer med et rigt fugleliv bag Randers Regnskov også er et oplagt udflugtsmål.

Afstand til ...

 • Aarhus40 minutter
 • E455 minutter
 • Gymnasium1 minut
 • Randers C2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser