Strandpromenaden 8, 8700 Horsens

Direkte til Horsens Fjord

Udsigten, beliggenheden og villaen går på Strandpromenaden 8 i Horsens op i en højere enhed. Ejendommen ligger i første række til fjorden, og med vandet og Langelinieanlægget som nærmeste naboer er området kendetegnet af blå og grønne nuancer. Villaen er med stor stilsikkerhed tilrettelagt efter udsigten, hvor man kan se vidt og bredt til byen og langt ud gennem fjorden i østlig retning.

Et hav af aktiviteter

Gennem de store vinduespartier i henholdsvis køkken-alrummet og stuen kommer udsigten behageligt en i møde. Man har ret fremme et af de mest brugte områder af fjorden, og det er således kun sjældent, at man ikke kan følge alskens udelivsforetagender løbe af stablen. Det gælder for folk i kajak, roere, svømmere eller folk på paddleboards, ligesom det også er her, at optimistjollerne sejler. Både når de træner i hverdagene og ved konkurrencer i weekenderne. 

Det er på den facon altid noget nyt, man får øje på, og tilsvarende kan man følge med i, hvordan årstidernes skiftende farver kommer til syne på den modsatte bred. Her rejser store skove sig, og hvis man vender blikket en anelse mod vest, ses byen med lystbådehavnen i forgrunden. 

Attraktiv beliggenhed

I kraft af grundens og husets placering direkte til vandet er der tale om privat strand. Der er således fri adgang til de blå bølger, hvorved man kan tage del i de mange aktiviteter på vandet. Lige vest for ejendommen finder man byens egentlige strand, der er forsynet med en badebro, og da det bliver langsomt dybt, er det også et velegnet farvand for børn.

Omgivelserne giver desuden rige muligheder for lange gåture langs fjorden, og så snart Sundbroen er passeret, kan man gå helt til Husodde Strand og længere endnu. Ikke desto mindre er byen let tilgængelig. Det gælder for alt det, man måtte få brug for i hverdagen såvel som Horsens brede udvalg af alt fra specialbutikker til kultur og spisesteder.

Villaens kvaliteter

Villaen er på 172 kvadratmeter i et plan, og boligens centrum udgøres af to store opholdsrum. Det er henholdsvis stuen med sildebensparket i egetræ, der kom til i 2017, og alrummet, hvor også køkkenet står. For begge gælder det, at udsigten er fænomenal, ligesom lysindfaldet gennem de høje, brede ruder er i særklasse. I dele af alrummet er der lagt ølandsklinker på gulvet, og de små fossiler af forskellige havdyr, der tegner sig på overfladen, bliver på charmerende vis en reference til det flotte syn mod syd.

Herudover udgøres kvadratmeterne af tre værelser med skabe, to badeværelser og et praktisk bryggers.

Den fornemt anlagte have er tegnet af John Andersen fra Den Kreative Have, og skønt mindre dele er ændret i forhold til den oprindelige plan, er det overordnede udtryk fastholdt. Længst fremme på grundens står desuden et bålsted, der omkranses af dekorative stensæder. Til ejendommen knytter sig endelig en anseelig dobbeltgarage med tilhørende værksted.

Afstand til ...

 • Bytorvet 5 minutter
 • E4512 minutter
 • Horsens FjordEt underhåndskast
 • Indkøb3 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser