Nørresøvej 13, 8800 Viborg

Helt tæt på Nørresø

Viborg centrerer sig omkring de to søer, henholdsvis Søndersø og Nørresø, og denne elegante, stilsikre villa ligger i allerførste række til sidstnævnte. Det giver en formidabel udsigt, hvor vandet og byen på den modsatte side kommer til syne ved et 180 graders panorama, og fordi huset er tilrettelagt herefter, opleves det hele på nærmeste hold fra både huset og haven, der via bådebroen fortsætter flere meter ud på søen. Den markante og moderne arkitektur passer således til beliggenheden, omend det er netop samspillet mellem de to, som skaber det forrygende helhedsbillede.

Lige ved vandet

Fra havens terrasser, fra stuen, fra køkken-alrummet og fra førstesalen tilgodeses man af den imponerende og fuldstændigt ugenerede udsigt. Først for ses den blågrå sø, som er særligt smuk ved begyndelsen og afslutningen af dagen, hvor solens stråler reflekteres på den blanke overflade, og længere borte, hvilket imidlertid ikke er mere end et par hundrede meter, rejser landskabet sig igen. Her toner store villaer med røde tage og høje træer med grønne kroner. At villaen ligger direkte ved søen, gør ikke fornøjelsen ringere.

Den velanlagte have grænser helt ned til søens begyndelse, og på den måde er det end ikke et stenkast, der adskiller ejendommen fra vandet. Just foran stuen og alrummet har man anlagt en anseelig træterrasse, og i niveauet nedenfor finder man endnu en terrasse. Herfra nås bådebroen, hvor man let fortøjer selv ganske omfangsrige fartøjer. Grundens enkle udtryk får selskab af kraftige bøgehække, der afskærmer mod naboerne, og rhododendronbuske, som blomstrer i forsommeren. De stynede piletræer har tillige en nærmest skulpturel kvalitet.

Gennemført og stilfuldt

Husets smagfulde æstetik indledes allerede udefra, hvor den nymalede, hvide facades rene linjer står fornemt til det mørke kobbertag og mange vinduespartier, og ligesom beliggenheden er fra øverste hylde, er også de materialer, som villaen er opført i af højeste standard. I køkken-rummet er der installeret et Multiform-køkken med stålfronter og ditto bordplade, og hvad angår hvidevarerne sammesteds er valget faldet på Gaggenau som leverandør. Emfanget er gemt af vejen i loftet.

Den tilstødende stue, og det gælder næsten for alle 410 kvadratmeter, er gjort med gulve af douglasplanker i ekstraordinær længde, og mellem de to rum ses en gaspejs. Mod vandet er etageadskillelsen mellem alrummet og førstesalen åben, hvilket afføder en enorm loftshøjde, ligesom det repos på overetagen, der eksempelvis kan tjene som kontor, ad denne vej tildeles en tilsvarende attraktiv atmosfære.

Luksuriøs indretning

De mange kvadratmeter udfoldes videre på førstesalen ved et rummeligt soveværelse og et dedikeret påklædningsværelse med integrerede skabe. Et badeværelse af samme suveræne kvalitet fuldender afdelingen, og mens rumfordelingen i stueplan endnu indbefatter et bryggers og et gæstetoilet, så er underetagen forsynet med to værelser, et badeværelse og et motionsrum. Det samlede areal er på ikke mindre end 451 etagemeter.

Bagerst på grunden står garagebygningen med tre porte, hvor man komfortabelt kan parkere fem biler. Garagen er udført i samme fænomenale stil som selve villaen, og her er tillige indrømmet plads til alskens opbevaring i de fire tilhørende rum.

 

Afstand til ...

 • Aarhus55 minutter
 • Båd og badebro 30 sekunder
 • Midtbyen 5 minutter
 • Randers35 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser