Esther Aggebos Gade 16, 3. 3., Z-Huset, 8000 Aarhus C

Elegant lejlighed med stor, solrig tagterrasse direkte til Aarhus Lystbådehavn

I forlængelse af midtbyen ligger Aarhus Ø - ét af de mest attraktive nyere beboelsesområder i Aarhus. Den fortrinlige beliggenhed kendetegnes særligt ved den sublime nærhed og udsigt til vandet i flere retninger, som tillige kombineres med de korte distancer til Indre By og Aarhus’ mange muligheder.

Oven i hatten kommer desuden en uovertruffen arkitektur, hvor både det ydre og det indre stilmæssigt placerer sig i den absolutte topklasse. Lejligheden her ligger på tredje sal - selvfølgelig med frit og ugeneret panorama til lystbådehavnens ind- og udsejling.

Et suverænt nærområde

Adressen hedder Esther Aggebos Gade 16, og just udenfor hoveddøren tager herlighederne sin begyndelse. Mod øst henligger de åbne kanaler, som forbinder havet fra flere sider. Mod nord ligger det åbne vand mod Risskov, og mod vest ligger Aarhus Lystbådehavn med både træskibshavn og det nye sejlsportscenter.

Lejlighedens fortræffeligheder

Z-huset er et nybyggeri fra 2017, hvor udtrykket med variation i højden og kubistiske løsninger skaber en dynamisk fremtoning og en markant arkitektonisk udstråling. Denne udformning har givet lejligheden et fantastisk forhold mellem en funktionel bolig og et uderum. Stor tagterrasse skaber et dejligt udemiljø, hvor livet trækkes med ud i de maritime omgivelser, og omvendt hvor udearealerne kan inddrages som en del af boligen ved hjælp af de store dørpartier. Livet leves med de store skydedøre skubbet til side, så man virkelig kan fornemme den eksklusive beliggenhed.

Boligen indledes af en entré, og herfra føres man straks videre til det store, åbne opholdsrum, hvortil hovedparten af kvadratmeterne er allokeret. Her er det elegante, hvide køkken fra HTH installeret, og på gulvene bemærkes det nydelige gulv af egetræ. Gennem de lofthøje glaspartier, der løber fra syd til vest, strømmer anseelige mængder sollys ind, hvorved den behagelige atmosfære underbygges yderligere.

Fra stuen – eller som en forlængelse af stuen - er der adgang til en solrig tagterrasse, hvorfra man har fornøjelsen af de sublime solforhold, udsigt til lystbådehavnen og over Trøjborg mod vest. Her er der plads for grønne fingre eller blot ren og skær afslapning og hygge i loungemøblerne. Fra entréen er der tillige adgang til et badeværelse med vaskesøjle og et stort soveværelse med gulv til loft skabsvæg samt god plads til eksempelvis et skrivebord.

Ejerforeningen er overordentligt velfungerende, og til ejendommen knytter sig foruden en elevator, videoovervåget parkeringskælder, aflåst cykelparkering samt et fælles værkstedsrum.

Der er i Z-huset mulighed for at leje eller købe en p-plads i parkeringskælderen.

 • Tagterrasse 30 m²

Afstand til ...

 • Havnebadet, bassin 72 minutter
 • Lystbådehavn30 sekunder
 • Midtbyen5 minutter
 • Restaurant Ghrelin1 minut

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Torben Snedevind

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser