Asmild Mark 22, 8800 Viborg

Komfort og lys i særklasse

Det er efter alle kunstens regler, at denne lækre villa fra 2019 er udført. Der er god grund til at fremhæve de enorme vinduespartier, som i samspil med den flotte loftshøjde sikrer et fortræffeligt lysindfald i hjemmet. Tilmed har man placeret opholdsmiljøet på første sal, hvilket resulterer i endnu mere lys og et skønt perspektiv over omgivelserne. Hertil gives en forældresuite med eget badeværelse samt tre værelser og et bryggers. Bemærk også den store garage, der ligesom hele villaen har gulvvarme. Hjemmet markerer sig i dén grad på komfortdelen, og ydermere ligger det skønt i et roligt område af Overlund.

De gennemførte løsninger

Som nævnt har boligen gulvvarme overalt, men man vil også hurtigt værdsætte Nilan-genveksanlægget. Huset er kort sagt udført efter alle tidens tendenser. Dertil har man gennemgående sikret en høj grad af kvalitet og en harmonisk rød tråd. Notér eksempelvis, at alle skabselementer er fra Svane, og de slanke, hvide bordplader er Corian.

I køkkenet suppleres der yderligere med en smuk egetræsbordplade, der er ført til gavl på køkkenøen, som endvidere er hævet omkring vasken. Her er der beklædt med en stenbordplade, og så er Quookeren en tydelig fordel. Det er også værd at nævne den integrerede kaffemaskine. I overgangen til stuen er der placeret en biopejs, som altså kan nydes fra både alrummet og stuen. Køkken-alrummet har yderligere skydedørspartier til tagterrassen.

Akustiklofterne i opholdsmiljøet giver plads til det høje loft uden at gå på kompromis med rumklangen. De enorme vinduespartier strækker sig både højt og bredt, og de slipper ikke bare betagende mængder lys ind. Via vinduerne får man nemlig også en dragende udsigt over landskabet og hustagene. Særligt ved morgen og aften er udtrykket ekstraordinært, idet himlens foranderlige farver sikrer et varieret syn.

Videre indeholder første sal det fremragende forældreafsnit. Foruden selve soveværelset er der et rummeligt walk-in-closet samt et stilrent badeværelse. Sidstnævnte er udført med to helstøbte håndvaske, et væghængt toilet og en bruseniche samt store, flotte fliser. Et tilsvarende designudtryk går med enkelte variationer igen på badeværelset i stueplan. Det er tilsvarende her, de tre resterende værelser er placerede. Via bryggerset er der adgang til den betragtelige garage.

Ekstra plads og fokus på nemhed

Garagens mange kvadratmeter giver perfekte forudsætninger for en bred skare af muligheder. Gulvet er beton med epoxy på, og den brede port er automatisk. Samtidig er loftshøjden også her behagelig. Endvidere findes der udendørs et skur, så pladsen behøver ikke blive optaget af haveredskaber.

Det ydre er udført med fokus på minimalt vedligehold. Det gælder huset såvel som haven. Læg mærke til gulvet i komposit på den overdækkede terrasse, som desuden har et forrygende blik over omgivelserne. En trappe leder ned til haven, hvor der er flisebelægning omkring hele huset samt en veltrimmet, regulær plæne.

Et dejligt nærmiljø

Ejendommen ligger i et roligt kvarter med veludviklede gangsystemer, som både er en fordel i relation til motion, men som også skaber trygge forbindelser rundt i nærmiljøet. Naturen er fremragende med åbne vidder og småskove, og tager man cyklen, kommer man let til Granada Skoven og tilstødende Nørresø.

Således markeres det også, hvor nært man har til centrum af Viborg, der nås på bare fem minutter i bil eller en lidt længere cykeltur. I Viborg er butikker og spisesteder et besøg værd. Endnu tættere på er der knap 500 meter til nærmeste dagtilbud samt under 800 meter til indkøb, og inden for en radius af blot to kilometer findes Overlund Skole og Houlkærhallen.

Afstand til ...

 • Aarhus55 minutter
 • Indkøb2 minutter
 • Randers40 minutter
 • Viborg C9 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Niels Kristian Helbo Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser