Skivevej 30A, 7451 Sunds

Moderne villa med bådebro i Sunds Sø

Med bådebro ud i Sunds Sø har denne villa en ganske ekstraordinær beliggenhed, hvor baghaven grænser op til natursøen. Villaen er bygget i 2005, og den er udført med et velovervejet fokus på de slående omgivelser. Det markeres eksempelvis med de enorme vinduespartier og opbygningen i forskudt plan, hvilket sikrer udsigt til søen fra nærmest alle rum. De arkitektoniske linjer er spændende, og de forlænges ud i haven, hvor en flisegang styrer direkte mod bådebroen og skaber en synergi mellem land og vand.

Komfort og kvalitet

Ejendommen er udført efter alle kunstens regler, og de velovervejede løsninger starter allerede udefra med zink på tag og udhæng. Indkørslen er belagt med chaussesten, mens der er granitfliser herudover - det gælder blandt andet for den føromtalte sti mod vandet, som desuden har en rundet udmunding som terrassemiljø. Der er ydermere en hævet terrasse ud for opholdsmiljøet - man får fire terrasser i alt - og det hele fuldendes af den veltrimmede plæne og beplantning, som samlet set sikrer en skøn dynamik. Endelig skal man bemærke garagen med to porte.

Villaen er fuldmuret, og indenfor har man udvalgt materiale fra øverste hylde, mens komforten også har ligget højt på listen. Overalt er der gulvvarme, og gennemgående har Multiform stået for skabselementer i nordisk æstetik, som i blandt andet køkken og bad ledsages af sorte granitbordplader. Grundplanen er udført i tre niveauer, hvilket sikrer sublime rumfornemmelser og ikke mindst udsigten.

De italienske klinker sætter tonen for den lyse og stilrene atmosfære, og de matcher nydeligt køkkenet, der har en god størrelse med ø og spiseplads. Der er desuden havedør, hvilket begge stuerne også kan bryste sig af. Fra den ene stue udmønter det sig i en altan, da den er hævet over terræn, mens den anden stue har forbindelse til terrassen. Begge stuerne imponerer særligt med udsynet over vandet, som aldrig bliver kedeligt takket være de skiftende årstider, vind og vejr.

Videre findes et bryggers, et gæstetoilet og den ideelle forældresuite med walk-in-closet, altan mod søen og eget badeværelse med spa, bruseniche, væghængt toilet og to håndvaske. Bemærk Vola-armaturet, som også pryder badeværelset på det nedre plan, der er delt i to sektioner. Den ene afdeling har to værelser og en vinkælder foruden badeværelset, mens det andet hidtil har været brugt som en stor jagtstue. Der foreligger dog en alternativ plantegning til sidstnævnte, som eventuelt kan omdannes til et kontor og to værelser.

De ydre faciliteter

Den klare force ved beliggenheden må siges at være forbindelsen til Sunds Sø, der altså ikke blot er en gode for øjet. Her får man nemlig muligheden for at gå direkte fra haven og ud til vandsportsaktiviteter, hvor man eksempelvis kan sejle i kajak eller speedbåd og stå på vandski. 

Foruden den suveræne idyl og de mange muligheder på vandet har man også masser af aktiviteter til lands i Sunds. Byen er eksempelvis meget aktiv med sin fodboldklub, og i cykelafstand findes idrætshallen med diverse faciliteter. Samme transportmiddel tilbagelægger ruten til dagtilbud og skole, mens nærmeste indkøb kan nås til fods.

Bilen fanger motorvejen på knap ti minutter, og der er ikke meget længere til Herning, hvor specialbutikker, spisesteder og kulturtilbud er i vente.

Afstand til ...

 • Indkøb2 minutter
 • 0 minutter
 • Skole 2 minutter
 • Spisested2 minutter

Vil du kontaktes?

Mægler

 • Thomas Langberg Kjærgaard

 • Ejendomsmægler MDE og DSE

Andre kigger på disse boliger

 • Salgsvurdering

  Udover vores vurdering af prisen på din bolig giver vi dig en opdatering på markedet samt vores rådgivning om hvordan din bolig eventuelt kan salgsoptimeres.

  Bestil salgsvurdering
 • Kundeudtalelser

  Vi lever i vidt omfang af ”mund til øre”-metoden i form af henvisninger fra tidligere kunder. Hvis du ikke kender nogen, der har handlet bolig gennem LILIENHOFF, kan du her se hvad tidligere kunder har sagt.

  Se kundeudtalelser